LeqeND KiLLeR
Emekli
etiketleme hakkında birşey sorucağım.Mesela benim nickimde büyük hafr küçük harf çok var.biri beni etiketlerken nickimi olduğu gibimi yazması gerekiyor yoksa direk küçük harfle yazsa beni etiketliyormu
etiketleme hakkında birşey sorucağım.Mesela benim nickimde büyük hafr küçük harf çok var.biri beni etiketlerken nickimi olduğu gibimi yazması gerekiyor yoksa direk küçük harfle yazsa beni etiketliyormu
Olduğu gibi yazması gerekli.
deneme olarak BesaleTi küçük harfle yazdım etiketledi besaleti
Hayır mobil sürümlerde böyle bir şans yok maalesef. İnşallah ilerleyen zamanlarda o da olur.Bu gelişmeler en çok beni sevindirdi heralde Biliyorsun foruma uye oldugum zamanlarda bu eklenti için konu bile açmiştim Alintilarla konuşan biriyim çünkü @OzaN 'a teşekkürler
Ayrıca bu eklentiler sayesinde beğeniler bir nebze olsun azalır."a" dese adamlar beğeniyor gerçi ama bazı beğeniler karşi tarafa bildiri amaçlı yapılıyor."@" işide süper oldu bu yuzden. Forum adına güzel gelişmeler.
Peki bu bildirimler mobil yada tapatalk'a da bildiri geliyor mu? Henuz bu zamana kadar mobil yada tapatalk'ta bildiri gelmemişti.
Hayır mobil sürümlerde böyle bir şans yok maalesef. İnşallah ilerleyen zamanlarda o da olur.
1. ve 3. çok iyi olmuş bence @OzaN.
2. özellik hoş durmuyor sayfada.
Üstteki kısmı büyük ihtimal alt kısma alacağız ama birkaç gün böyle kalsın da ne işe yaradığı öğrenilsin.
Bu "@" işini bitek ben mi beceremiyom
Bu "@" işini bitek ben mi beceremiyom
Yenilikler hep ben yokken oluyor çok bozuluyorum bu duruma haberin olsun @OzaN .
Ara sıra sorun çıkabiliyor ama %99 sorun yok. Neresinde sorun yaşıyorsun ki?
Döndüğünde sürpriz olsun diye.
Çok sürpriz oluyor ayak uydurmakta zorlanıyorum sonra.