Benim Albüm Hikayem Başlıyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Herkese merhaba arkadaşlar.Yeni bir uygulamaya geçiyoruz.Ozan'ın da iznini alarak yepyeni bir projeye adım atacağım.Projenin adı başlıkta da belirttiğim gibi Benim Albüm Hikayem.Uygulamayı düzenli yürütmeye çalışacağım ancak malumunuz okul olduğu için düzeni bazen kaçabilir.Projeden kısaca bahsedeyim.Projemiz her hafta 1 ünlü ismin ilk albümünden son albümüne kadar tanıtımının yapılacağı bir proje olacak.Sanatçının en popüler şarkılarıyla,en güzel resimleriyle süslenecek olacak bu projeye desteklerinizi bekliyorum.Dediğim gibi proje uygulamasını okul münasebetiyle düzenli yürütemeyebilirim ancak elimden geleni yapmaya da çalışacağım.

İlk hafta konuğum belli olduktan hemen sonra sizlerle paylaşıma sunacağım.Sevgiyle kalın. :)

sozlerinde anlamsal bi butunluk olmayan elektronige kacmayan surekli ayni melodileri kullanmayan daha 2 nota yazamadan sarkici olan berbat seslerine ragmen vucutlariyla sarkici olanlar benim icin kalitesizdir . Kaliteliler icin Turk pop muzik sadece sila

sozlerinde anlamsal bi butunluk olmayan elektronige kacmayan surekli ayni melodileri kullanmayan daha 2 nota yazamadan sarkici olan berbat seslerine ragmen vucutlariyla sarkici olanlar benim icin kalitesizdir . Kaliteliler icin Turk pop muzik sadece sila

Son cümlen beni benden aldı yeterli :D Haklısın ama popüler müzikte çok şarkıcı var.Hepsine yer vermeye çalışacağım. :)