Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu----2.Bölüm

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,505
Puanı
1,061
(destere'yi gizli sığınağa getirirler)

seyfo dayı:bu kim yiğenim?
polat:sorma dayı yeni baş belam. iskender bile bu kadar zorlamadı beni.
erhan:o kadar mı iyi eğitilmiş abi
polat:yok aksine hiç eğitmemişler bunu ondan deli cesareti var şoparca konuşuyor.

ff binası

beyazsoy:ne demek izlerini kaybettim nereden bulacağım ben şimdi sansasyonel konu
haluk:ama efendim zaten ben buluyorum siz yazıyorsunuz
beyazsoy:fena mı ben şöhret sen ün kazanıyorsun çabuk git polatı bul.
haluk:merak etmeyin siz ben bulurum zaten destere şoparı yanındayken kaçamaz desterenin çorap kokusuyla karışık nane şekeri üzerine cünüpsü kokusunu 40 km den bulurum ben.siz hayata fox'lanın aman fokuslanın.

destere:erhan kardeş beni anca sen anlarsın.
erhan:nedenmiş o?
destere:sen de benim gibi aşk acısı çekiyorsun .ben bihter i sen senin rus hatunu kaybetmişsin
erhan:Yapma yaramı deşme.
destere:ee napak burada zaman geçmiyor.
erhan:dur ben bir 70 lik rakı getireyim öyle devam edelim kafama göre birini bulmuşum tam.

destere'nin evi

almila:Ah destoşum beni bırakıp kimlere kaçtın sen:((fok balığını görür)
ay canım bir sen bir ben zaten desterenin seveni yok başka.(fok balığı almila'ya sarılır)
aa napıyorsun göğüslerime niye yattın(fok balığı güler)
ah ah sen değil de destoşum olacaktı onu dizimde uyutur sırtımda taşırdım.(almila şişme bihter'i görür)
Allah belanı vermesin kendisi değil şişmesi girdi aramızda ne bulur şu tipsizde destoşum.

destere:Seni 10 yıldır izliyorum hepsi kızları götürüyor sana hiç bırakmıyorlar.
erhan:sorma gardaş hepsi böyle kendilerine çifter çifter buluyorlar.hatta polat abi dokunmadan inciyi hamile bıraktı.ben hep elizabet:(
destere:vay o nasıl oldu anlat biraz(kendi kadehini saksıya boşaltır)
erhan:vallahi ben de bilmiyorum yetenek işte.sen anlat senin fatmagül'ü
destere:yok ondan önce bihter vardı.ilk amcası kılıklı biriyle birlikte oldu.sonra onun yiğenine kaçtı.
erhan:eee sonra?
destere:intihar etti dayanamadı tabi hiçbiri benim yerimi dolduramadı.yatakta benim performanın yarısını sergilemediler. daha sonra benim totoş kalbim durmadı bunun üzerinden 3 ay sonra fatmagülü buldu.ama kader ağlarını örmüştü kız mustafa diye biriyle nişanlıydı.
erhan:sonra evlendiler mi?
destere:yok mustafa fatmagül'ün bir gecede 4 erkekle birlikte olduğunu öğrenince ayrılış.
erhan:ee artık ondan sonra gidip açılmışsındır.
destere:yok olmadı yapamadım ben o geceki 4 erkekle birlikte olmasını sağ elim sadık yarimle izlerken kerim denen tipsiz biri bunu kendine aşık etmiş.
erhan:ee artık durulmuştur aşk hayatın?
destere:ne arar şimdi yağmur var. ama peşinde rüzgar ve emre diye iki abaza var biri çocukluk aşkı biri zengin bana sıra gelmeyecek bunda da galiba.
erhan:vay arkadaş sen de hep şanssızmışsın aşk konusunda benim gibi bir kere sevip ölümünü izleseymişin.
peki seni seven yok mu?
destere:olmaz mı bendeki bu karizma kim de var? eskiden sekreter parçası @primavera vardı.saftiriğin tekiydi her türlü kandırırdım.şimdi @Almila belası var kzı yapıştı bırakmıyor diyorum tipim değilmişin.
erhan:vay be biz de burada polat abinin götürdüklerini izleyelim.normal bir hayat mı sürsem acaba?
destere:ah onu bunun bırak da sen benim kıyafetleri getir.senin polat abinin baksırı ve pantolonu yapıştı totoma vallahi biraz daha kendi kıyafetlerim giymezsem totom şekillenecek kalacak böyle rambo poposu gibi.
erhan:ee napayım benim kıyafetleri istemedin.
destere:seninkiler de çuval gibiydi seksi vücut hatlarımı ortaya çıkarmıyordu.

ff binası

ozan:Arkadaşlar davut bey yeni şeyler istiyor yoksa bizi almayacak.
cevaa:napak panpa elimizden geleni yapıyoruz.
ozan:sen hiç konuşma demedim mi sana resimleri geliştir xhamster dan bile yardım al diye
cevaa:ama forumun geneli çoluk çcuk
orçun_22:sen kime çocuk diyorsun sordun mu hem psikolojin bozulur mu xhamster kullansam diye?
xdragxx:ama patron cevaa haklı xhamster'da görüntüler hd değil ki resimlerini alalım
ozan:olsun ergenler ne anlar hd miymiş?
xdragxx:neyse cevaa yapmıyorsa ben üstlenirim bu işi zevkle.
orçun_22:höst burda ben varken sana ne oluyor?
ozan:bakın da örnek alın 13.5 falan ama forum için canla başla yaşının yetmediği yerlerle savaşıyor.neyse benim brazzers'da evelendikten sonra hanım korkusuyla kullanamadığım premium hesabım var onu da sana vereyim çok faydalı ve özel haberler yaparsın.
orçun_22:yapmam mı oyşşşş

erhan:getirdim al kıyafetlerini.
destere:üzgünüm kardo.
erhan:tamam üzülme ben sana bihterler bulurum.
destere:a salak ona üzgün değilim arık yağmur var.
erhan:o zaman niye üzgünsün?(destere arkasındaki sopayla erhan a vurur ve bayıltır.)
destere:işte bunun için tüm gece içti koca şişeyi :F (destere kıyafetlerini değiştirmeye çalışır ama seyfo gelir)

sefyo:dur kaçma
destere:Yakalarsan durdurursun moruk.(destere yeni kurumuş baksırını seyfonun kafasına atar)
seyfo:of anam bu ne koku köydeki tezek kokusundan beter
destere:sen benim totomun kokusuna laf mı ediyorsun(seyfo bayılır erhan uyanır ve destere ormana doğru kaçar)

destere:aman bu sıska polatın baksırıyla da koşulmuyor ki çıkarsam mı ki ama üstümde sadece bu var.benimkini gören şempazeler üzerime falan atlar.(destere kendi kendine konuşurken erhan gelir)

erhan:yakaladım seni
destere:nasıl bu kadar hızlı gelebildin?
erhan:counter mode on panpa polat abimden öğrendim.
destere:beni vurma panpa nolur?
erhan:nedenmiş kaçtın sen kaçman işe yaramıyorsa öldürülmen gerek vadi anayasası madde 10 3.fıkra
destere:keşke forumda laf ederken ezberleseymişim şu vadiciliği
erhan:son duanı et
destere:dur!her şeyi aşk için yaptım senin sözlerinden sonra sevdiğimi değil beni seveni sevmeyi öğrendim almila'ya kaçıyordum.
erhan:vallaha mı?
destere:cidden
erhan:gel kardaşım sarılayım sana (sarılırlar)ama aşk için de olsa kaçmana izin veremem(desterenin kafasına silahla vurur destere bayılır.)
destere:tanrım ben bunları hakdecek ne yaptım.üzerimde polatın baksırı kafamda bülent yıldızları bile dönmüyor artık
erhan:merak etmeben sana bihteri de bülenti de unutturacak hatunlar bulacağım.

2.bölümün sonu.

@xemrexxx FF binası bölümler iyi olmuş busefer o bölümleri beğendim :X @destere neden Polat'ın boxer'ını giyiyor? Ne fantezi ama :F:F

@Forumdash destere polata bayılir kesin dönüş yapşın diye boxerı giydi @xdragxx dizide yer almak istedi konuk aldk ff binasına

- - - Ekleme - - -
@Forumdash destere polata bayılir kesin dönüş yapşın diye boxerı giydi @xdragxx dizide yer almak istedi konuk aldk ff binasına

@Nest dönmez artık totosunu kabul etmez forum. forumdash daha başlangıç destereye daha neler olacak

Foruma Ocak ayından beridir girmemiş dönmez malasef.Senaryoları misafirler okuyabiliyor mu? Okuyorsa @destere bu yorumu oku sana ben senaryo yazacam :F:F

Çok güzel olmuş ya ellerine sağlık. :)
Şu Desterenin şişmesini patlatsam daha iyi olur 😱ffended:
Bahar ile saç başa gireceğim bölümleride bekliyorum :)