- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Yok kızım ya, okumak isteyen gelir zaten.
Hepsine tek tek mesaj mı atayım ya okumaları için Gelirler , gelirler bekle biraz
Ben beklerim...
Yok kızım ya, okumak isteyen gelir zaten.
Hepsine tek tek mesaj mı atayım ya okumaları için Gelirler , gelirler bekle biraz
Acaba konuyu bitek benmi görüyorum ya ?Yok kızım ya, okumak isteyen gelir zaten.
Ben beklerim...
Bence gören var ama giren yok.
Acaba konuyu bitek benmi görüyorum ya ?
Bence gören var ama giren yok.
Forumda herkesin gözü çıkacak Valla.
Görüpte girmeyenin gözü çıksın :uncomfortableness:
Forumda herkesin gözü çıkacak Valla.
Bu gidişle kanal yayından kaldıracak diziyi.Okusanıza şu senaryoyu ya ? ! :cold:
Bu gidişle kanal yayından kaldıracak diziyi.
Çok beğendim Esra.
Teşekkür ederim, beğendiğine çok sevindim.Gayet başarılı olmuş ama şu nokta daMary oradan uzaklamak için koşmaya başlar. Tam o sırada Arthur kolundan tutarak öpüşmeye başlarlar. Tam o sırada Mary Arthur'u ittirir ve yere düşürür. Bu cümle biraz karışık mı geldi bana yoksa gereksiz söz tekrarı mı olmuş bilemedim.Tam o sırada sözünü çok sıkıştırmışsın araya bence anlatımı biraz bozmuş gibi.Tabi bu sadece ufak bir ayrıntı.Genel anlamda senaryo gayet başarılı ancak Hilal'in de dediği gibi isimler Türkçe olursa daha rahat edebiliriz okurken Başarılar,yolun açık olsun..
Ayrıca senaryona biraz daha aksiyon,entrika sahneler katabilirsin Esra.
Teşekkür ederim tahminin ve yorumun için.Mary aşkı seçerse bu dizide pek heyecan ve ilerleme olmaz diye düşünüyorum. Bence gelecek bölümde Mary saray hayatını seçecektir.