Necati Şaşmaz Abdest Alırken Hayranı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060

Kurtlar vadisinin efsane oyuncusu necati şaşmaz abdest alırken hayranları fotoğraf çekme telaşında :D
bir diğer ayrıntı bu kısacık videonun 1.5 milyonu aşkın izlenmesi araplar tarafından dikkat çekiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Abdest alan nadir ünlülerden :livid:

Bu yüzden seviyoruz usta :)

Allah yolunda adam gibi adam örnek alınacak kişilik ünlü dediğin örnek olmalı demiyomuydun deniz bu adam gibi adam herşeyiyle örnek helal olsun helal

Cümlen hala yanlış Xantier. :) Böyle bir cümle kurman bence gereksiz.Hiçbir ünlünün yaşamını,neler yaptığını,nasıl bir yaşantısı olduğunu bilemezsin.Bu büyük bir önyargı bence .

Hayır edemezsin.Konuyu saçma sapan bir boyuta getirmek istemiyorum ama sen beni tanımıyorsun değil mi sen benim hayatımı bilemezsin mesela.Keza bende senin hayatını :)

Benim bu sözlerimden benim ailemin, yetişmiş olduğum ortamın durumunu falan tahmin edemiyor musun mesela?

Benim bu sözlerimden benim ailemin, yetişmiş olduğum ortamın durumunu falan tahmin edemiyor musun mesela?

Hayır çıkaramıyorum bir insanı sadece sözleriyle tanıyamazsın ki.Sen internet ortamında sadece konuştuğun için bir insana ciddi anlamda ne kadar güvenirsin?

- - - Ekleme - - -

Takas neden beğeniyorsun :) Xantierla iki editör olarak sohbet ediyoruz,bir sıkıntı yok yani destek çıkmana gerek yok :)

Hayır çıkaramıyorum bir insanı sadece sözleriyle tanıyamazsın ki.Sen internet ortamında sadece konuştuğun için bir insana ciddi anlamda ne kadar güvenirsin?

- - - Ekleme - - -

Takas neden beğeniyorsun :) Xantierla iki editör olarak sohbet ediyoruz,bir sıkıntı yok yani destek çıkmana gerek yok :)

Neyse. Uzatmayalım :T:

Bence fanlarida abdest almasi daha dogru olurdu. En azindan "Necati Sasmaz ile yanyana abdest aldim" diyebilirdiler :)