Merhamet Muhteşem Yüzyıl'ı Tahtından Edebilir Mi ?

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
21891_165342666946408_2007434253_n.jpg

Muhteşem Yüzyıl yayınlandığı günden bu yana yayınlandığı her bölümü ile reyting sıralamalarında en üst sırada yer alıyor. İlk olarak Şüphe dizisi ile şansını deneyen Kanal D bu hamlesinde başarılı olamamış , Kuzey Güney dizisinden ise umduğunu bulamamıştı.

Son olarak Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı dizi MERHAMET geçtiğimiz hafta yayın hayatına merhaba dedi. İlk bölümü ile ortalama reytingler alarak Kuzey Güney'den pek farkı olmadığı düşünülen dizinin ilk bölüm tekrarı defalarca yayınlandı. Dizinin bütün tekrarları yüksek oranlar olmayı başardı.
Ve çarşamba günü dizinin 2. bölümü yayınlandı. Dizi; Tüm Kişiler'de 7,32 reyting ve 16,56 share, A/B Grubu'nda ise 8,46 reyting ve 19,57 share ile iki gruptada 2. sırada yer aldı. Buna karşılık Muhteşem Yüzyıl oranlarında düşüş yaşadı.

Akıllara gelen ilk soru işareti ise Merhametin Muhteşem Yüzyıl'ı geçip geçemeyeceği. Şimdilik bu zor gözüksede Bana göre dizinin yayın süresi uzatılır , Kuzey Güney geç başlatılırsa dizi oranlarını dahada arttırabilir.

Şimdilik konuşmak için çok erken ancak Kanal D Yaprak Dökümü ile kaybettiği zirveyi Merhamet ile alabileceğe benziyor. Muhteşem Yüzyıl şimdilik konu olarak en heyecanlı bölümleri yayınlıyor olsada, Şehzade Mustafa (Mehmet Günsür ) diziye veda ettikten sonra dizinin reytinglerinde düşüş bekleniyor.

Buda bu sezon olmasa bile Merhamet önümüzdeki sezon zirvede yer alabileceğini gösteriyor.

548753_400792956684318_243729382_n.jpg

Önünde sonunda zirvede er alacaktır :😱

Zirvede olmasını isterim. Özgü Namal hatrına :livid:

Ya hayır söylediğim işin şakası da Muhteşem Yüzyıl,Merhamet yokken de ara ara düşüşler yaşamıştı ki bunun en belirgin örneği 2 hafta önceki reytinglerden anlaşılıyor.Merhamet'i izledim başarılı bir dizi ama Muhteşem Yüzyıl'ı hemen tahtından edemez en azından ab grubunda edemez. :)

Ya hayır söylediğim işin şakası da Muhteşem Yüzyıl,Merhamet yokken de ara ara düşüşler yaşamıştı ki bunun en belirgin örneği 2 hafta önceki reytinglerden anlaşılıyor.Merhamet'i izledim başarılı bir dizi ama Muhteşem Yüzyıl'ı hemen tahtından edemez en azından ab grubunda edemez. :)

Bende hemen demedim zaten zamanla :)

- - - Ekleme - - -

geçemez düşüşe geçer

Merhamet mi ? Hiç sanmam.

A/B'de geçemez. Ama Total'de en iyi 1 ay içinde geçer.

hürremle başa çıkılmaz eninde sonunda yerle yeksan eder :)

:) bu hafta 6 7 reyting fark atar hürrem :)

biraz düşünün kuzey güneyde ilk başladığında 8lere çıkmıştı ve muhteşem yüzyılda 11 alıyodu ve aralarında 2-3 reyting fark vardı sonra kuzey 6lara düştü myda 12-13lere yükseldi ve fark çoğaldı aynı merhametteki gibi zamanla düşer