Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

17 milyon çok değil. 130'a yakın bölüm var ve bölümlerin yarısı partlar halinde.

yazeteyi toplasak 100 milyonu geçer

- - - Ekleme - - -

yazeteyi toplasak 100 milyonu geçer

Tesadüfen buldum.

Pana Film'in Dailymotion Türkiye'de ki hesabinda eklenen ilk 5 Sezon bulunuyor.. Nerdeyse 17.000.000 Milyon izlenme sayisina dayanmis..

panafilm: Dailymotion üzerindeki videolar

Site nerdeyse 2 Yildir aktif degil.. Yani hic bir sekilde buraya girilmiyor. Dailymotion Türkiye'nin resmi sitesinde, Pana Film'e yönledirelecek hic birsey yok.. Bu linki 2009/2010 yilinda yapilan bir haberin icerisinde buldum.

Izlenme rakami, nasil hesablanmis bilmiyorum ama site dedigim gibi 2 yildir aktif degil.. Pana Film, "PanaDizi" sitesini kurduktan sonra Dailymotion ile hesabini kapatti..

- - - Ekleme - - -

Sitenin en fazla 1 yil aktif durumunda olmasiyla ulasilan 17 Milyon yakin izlenme rakami Rekordan baska birsey degil bence.. PanaDizi disinda, herhalde sadice Mynet, birde belki izlesene.com aktif durumda..

Aga bi süre böyle kalsın zamanı gelecek

1 hafta sonra bir madde daha ekleyecen konuya......1 haftada en çok izlenen fragman....2-3 günde 3-4 milyon izleniyosa bir fragman 1 haftada 10 milyonları bulurda geçer bile....[sm=s17.gif]yalansa şu adamın sopası bana gelsin....

Ya aga. 2007 yılında Amerika'da yeni 16:9 yayını başlamıştı :D

2007'de Terör'de başladı bu olay işte. Alttan üstten görüntüyü kesip 16:9 yayın yaptı yıllarca :D

@XanTier aynen aga he alttan üstten kesip yayın yapan ilk dizi aynen aga :D

- - - Ekleme - - -

xantier önemsemiyom bu konuyu istedigini de

çokta umrumdaydı işine gelmeyince umursamazsın tabi hepsi kanıtlı itirazın varsa söyle herhangi bi maddeye