- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Yaz tabikide varım.![]()
Teşekkür ederiz, kaydedildin.
Yaz tabikide varım.![]()
beni de yazın beni de yazın beni de yazınnnnnnnnnnnnn........hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa.....heyyyyyyyyyyyyy...benbenben ....beni de yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........unutmayın sakın....tren kaçmadı dimi.....heyyyyyyyyyyyyyyyyy.......[sm=s20.gif] çabuk......çabuk......çabukkkkkk....
o belli olmaz....ne demiş siz türkleeeerrrr... önemli olan yarışmak....tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.....büyük ihtimal hızlı kardeşim 1.olur![]()
laaaaaaa fks furkan......bi mesaj attın bişey anlamadım....şimdi katılmış mı oluyom....bu mesajla....şengen vizesini aldıkmı yani.....ne zaman yarışmaya katılcam.....o filan bellimi....bişey anladıysam japon yapıştırıcısı olayım....kamooyunun bilgilendililmesi gerek acilen....bekliyom.....[sm=s20.gif]
derbilerin favorisi olmaz kardeş.....beni favori göstererek rehavete sürüklemek istiyosan bışşşşşşşşşşşşııııııkkkkkkkkkkkk yemezlerrrrrr...heyecan yokkkkkkk.....no panikkkkkkkkkkkkk.....her rakibi ciddiye alarak çıkacaz maça........(H)aga belli olmaz ama benim favorim sensin
katıldın diye yazan klavyen toz toprak ....onaylayan mausen kedi yüzün görmesin.......tühhhhtühhh....kem terefiş kem gözlere şiş....:applouse:
Evet katıldın şu an orginazasyona hızlı gonzales.
En yakın zamanda ilk yarışmacı belli olacaktır.
Yaz beni de
Çok süper yarışma![]()
katıldın diye yazan klavyen toz toprak ....onaylayan mausen kedi yüzün görmesin.......tühhhhtühhh....kem terefiş kem gözlere şiş....:applouse: