En Büyük "Kurtlar Vadisi" Yarışması Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beni de yazın beni de yazın beni de yazınnnnnnnnnnnnn........hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa.....heyyyyyyyyyyyyy...benbenben ....beni de yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........unutmayın sakın....tren kaçmadı dimi.....heyyyyyyyyyyyyyyyyy.......[sm=s20.gif] çabuk......çabuk......çabukkkkkk....

beni de yazın beni de yazın beni de yazınnnnnnnnnnnnn........hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa.....heyyyyyyyyyyyyy...benbenben ....beni de yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........unutmayın sakın....tren kaçmadı dimi.....heyyyyyyyyyyyyyyyyy.......[sm=s20.gif] çabuk......çabuk......çabukkkkkk....

Katıldın. İlgin ve alakan için teşekkürler.

laaaaaaa fks furkan......bi mesaj attın bişey anlamadım....şimdi katılmış mı oluyom....bu mesajla....şengen vizesini aldıkmı yani.....ne zaman yarışmaya katılcam.....o filan bellimi....bişey anladıysam japon yapıştırıcısı olayım....kamooyunun bilgilendililmesi gerek acilen....bekliyom.....[sm=s20.gif]

aga seni de katılanlar arasına aldı yarışmanın ne zaman olacağı belli değil daha sana söylerim merak etme :D

laaaaaaa fks furkan......bi mesaj attın bişey anlamadım....şimdi katılmış mı oluyom....bu mesajla....şengen vizesini aldıkmı yani.....ne zaman yarışmaya katılcam.....o filan bellimi....bişey anladıysam japon yapıştırıcısı olayım....kamooyunun bilgilendililmesi gerek acilen....bekliyom.....[sm=s20.gif]

Evet katıldın şu an orginazasyona hızlı gonzales.

En yakın zamanda ilk yarışmacı belli olacaktır.

aga belli olmaz ama benim favorim sensin
derbilerin favorisi olmaz kardeş.....beni favori göstererek rehavete sürüklemek istiyosan bışşşşşşşşşşşşııııııkkkkkkkkkkkk yemezlerrrrrr...heyecan yokkkkkkk.....no panikkkkkkkkkkkkk.....her rakibi ciddiye alarak çıkacaz maça........(H)

:kiki: aga senin bilgin ortada rekorlar konumuza kimsenin bilmediği onlarca madde söyledin :D