'Yıldız Tilbe Show' Kanal T'ye Transfer Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Flash TV'de Pazar akşamları ekranlara gelen 'Yıldız Tilbe Show' Kanal T'ye transfer oldu!

Uzun yıllar farklı kanallarda ekranlara gelen 'Yıldız Tilbe Show' son olarak Pazar akşamları Flash TV'de yayınlanıyordu. Ünlü konukların katıldığı programda sms ile gönderilen istek şarkılar söyleniyor.

Yıldız Tilbe Show, 26 Şubat Salı akşamından itibaren Her Salı 20.00'da Kanal T'de!

900MZT4KMLLT4rc9OfIkhldA.jpg

siz logosundan kanalı tanımışınız....ben kanalından logosonu bile çıkartamadım....şimdi ne etcez laaaaaaaaaa...bide uydu teleskobunu mu deneyekkkkkkkkk.....kaaaannnnnnalllllllllll ttttttttt.....bana böyle bi kanal yok dendi..........varmıymış..........ilk başta bende kanal d zannettim....[sm=s20.gif]

bende kanal d sandım da sonra konuda da t yazınca kanal t olduğunu anladık :D ilk kez duydum :D

t kanallllllllllllll..at gibi............tepici.................t sloganımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......[8D]

Yıldız Tilbe'ye iyi bir menajer lazım. Çok yanlış adımlar atıyor. Şu an Sezen Aksu seviyesinde bir yerlerde olabilirdi ama Flash TV, Kanal T geziyor. Sadece bu da değil yaptığı son şarkılar olsun imajı olsun hep hatalı adımlar. Oysa hala iyi şarkılar yazmaya devam ediyor. Başkalarına çok iyi şarkılar vermeye devam ediyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,553
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy