Kanal D Yalnız Kalacak

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Dizilerinin gün ve saatleriyle çocuk oyuncağı misali oynayan Kanal D,yapımcıları korkutmaya başladı.Yıllardır istikrar abidesi olan kanal,şimdi izleyiciler gibi yapımcıların gözünden de düştü.Dizi tutturma kapasitesi gitikçe düşen ve fevri kararlar alan kanalın yapımcıların ilk tercihi olmaktan uzaklaştığını söylemek zor değil.Buna karşın para ödemeleri konusunda hala en başarılı kanal imajını sürdürüyor.Yine de kanal yakın gelecekte sadece iç yapımlarla yetinmek zorunda kalabilir.

Zaten, kendi yapımlarının hepsi tutuyor. Kendisi de bunu istiyordur zaten. Yapımcılara para yetiştirmek yerine, kendi yapımlarını kendi yapıp daha fazla kazanç sağlıyor.

Keşke diğer kanallar da kendileri yapsa. Diğer kanalların iç yapımlarının hali içler acısı.

aynen katılıyorum ama yalnız kalmazlar abartmaya gerek yok :D

Kanal D sadece kendi yapımlarının yerini değiştiriyor. Onu da kendileri bilirler.

wishh kanal dnin kendi yapimlarına bak kş,yd,öbgz,intikam,bbeb sadece bunları yayınlasa prime-time de 3.kanal olur.ayrıca kendi yapımini yapmak çok dha ucuz ve karlı.

@furkan pazardan perşembeye aldi uek yı 8-10 reytimg alan bbeb varken uek yayınlanmazdı

Eskiden en çok Show tv iç yapımları beğenirdim yaptığı programlar harikaydı ama şuan Caner Erdem rahat çalışamıyor kanal D'nin iç yapımları daha iyi programlar yapıyor kanal D gerçekten tebriki hakediyor. keşke Caner Erdem'in de böyle bir imkanı olsaydı ne programlar yapardı...

İç-dış farkı gözetmeden tüm dizileriyle oynadı,sadece Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yeri değişmedi.

kanal d en kötü gunde bile prime timeda-tum gunde ilk 2de.kendi yapımı 4 dizisi war.5.de baslicak 2dizi daha buldu mu tamamdır zaten iyi reyting alıp da kendi yapımı olmayan as var

Kanal D sadece kendi yaptığı dizilerin saatiyle oynuyo . Bunada kimse karışamaz. Yazı 10/0

Kanal D tüm yapımlarıyla(iç-dış) oynadı ve kendi ekibinde bile rahatsız olanlar çoktur diye düşünüyorum.