Aykırı Sorular | Konuk: Cem Adrian

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Türkiye'nin en büyük sanatçılarından Cem Adrian, 7 Şubat'ta Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular'a konuk oldu. Ortaya harika bir söyleşi çıktı.

İster Cem Adrian dinleyicisi olun isterseniz olmayın, 30 dakikanızı ayırıp izleyin bence. Cem Adrian'ın ne kadar zeki birisi olduğunun farkına varırsınız. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzlemiştim biraz geçenlerde. Cem Adrian gerçektende farklı biri. O yönüyle tebrik edilmeye değer. :)

Cem Adrian'in hk. yazilan bir yazisi vardi eskiden. Akilli oldugu oradada yaziyordu. Firsat bulursam bir ara bu videoyu izleyecegim.

Cem Adrian'ı severek takip ediyorum ve çok farklı buluyorum. İyi ki çok tanınan birisi değil ve iyi ki tarzını hiç değiştirmiyor.

Mutlu Yıllar şarkısı çok iyi.Sunucu ile tartiştiği bölümde sunucu aslında başka bişeylerin peşindeydi.Adamın yatak odası onu ne ilgilendiriyorsa😕

Videoda Cem Adrian kendinin bir tarzı olmadığını söylüyor. İçsel bir şey yapıyormuş. :)
O zaman yalan söylüyor. :D
Tüm şarkılarında insanın içine dokunan ve kendisinden bir şey bulacağı kısımlar oluyor ve genellikle aynı tempoda gidiyor şarkıları (özellikle son şarkıları). Şimdi tarzı yok muymuşmuş? :)

Mutlu Yıllar şarkısı çok iyi.Sunucu ile tartiştiği bölümde sunucu aslında başka bişeylerin peşindeydi.Adamın yatak odası onu ne ilgilendiriyorsa😕

Sunucu en başından konuyu Cem'in cinsel tercihine getirdi. Fakat Cem her defasında sunucuyu fena etti. :)
Tartıştıkları yerde -sanırım 19.00-19.20 arasını diyorsun- İstanbul ile ilgili laf açılıyor ve zekasını kullanıyor Cem. :)

- - - Ekleme - - -

O zaman yalan söylüyor. :D
Tüm şarkılarında insanın içine dokunan ve kendisinden bir şey bulacağı kısımlar oluyor ve genellikle aynı tempoda gidiyor şarkıları (özellikle son şarkıları). Şimdi tarzı yok muymuşmuş? :)

Cem yalan söylemez. :d
Sanırım ben yanlış aktardım. İçsel bir müzik yapıyormuş fakat bazen caza vb.. şeylere de kaçıyormuş. :)

Sunucu en başından konuyu Cem'in cinsel tercihine getirdi. Fakat Cem her defasında sunucuyu fena etti. :)
Tartıştıkları yerde -sanırım 19.00-19.20 arasını diyorsun- İstanbul ile ilgili laf açılıyor ve zekasını kullanıyor Cem. :)

- - - Ekleme - - -

Cem yalan söylemez. :d
Sanırım ben yanlış aktardım. İçsel bir müzik yapıyormuş fakat bazen caza vb.. şeylere de kaçıyormuş. :)
Buna katılıyorum işte inkar etmiyorum onu. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy