Fox TV'den yeni bir dizi projesi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060

Son zamanlarda bircok güzel dizi ile kendinden söz ettiren Fox TV, yeni bir proje pesinde.

Fox TV Ic Yapimlari tarafindan 'Rakun' isimli yeni bir polisiye dizinin hazirliklari yapiliyor. Yunus Günce'nin basrol olmasi beklenen dizide, cast calismalarinin sürdügü belirtildi.

Yunus Günce daha önce Sihirli Anne ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almisti.

Yunus Günce de polisliğe yakışacak tip var ama reyting getirecek bir isim değil. Tutmasına zor gözle bakıyorum. :) Fakat polisiye olduğu için belki tutabilir. :)

Yunus Günce'yi severim iyi bir oyuncu. Ayrıca rolüne de yakışacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun diyeyim ve ayrıca Yunus Günce'ye şimdiden başarılar dileyeyim. :)

Aslında iyi bir kitleye ulaşsalar yeter, gerisi önemli değil. Arkalarına sosyal medyayı alırlar, Yunus Günce'nin arkasına iyi bir ekip kurarlar. Çok iyi olur dizi için. :)

Arka Sokaklar izleniyor, izlenmez olur mu, günlük polisiyeler daha iyi izlenir ama dediğin gibi senaryo bir süreden sonra tıkanır. :)

O saatte izlenebilir tekrarları. Millet gelecek evine, arkasına yaslanacak ve kurulacak televizyonun başına ve haliyle Arka Sokaklar'ı açacak. İzlenecek başka birşey de pek olmuyor. Hem Arka Sokaklar devamlı aynı şeyler üzerinden gidiyor. :)

Dizi 100 Bölümü bitirdikten sonra günlük dizi olarak tekrarlari baslayabilir. Ama önce bir baslamasi, tutmasi, sonra da dalya demesi gerek :)

arka sokakların çakması olcak bir dizi olur muhtemelen...kurarlar kızlı erkekli bir polis grubu al sana polisiye macera...işlenen konular zaten arka sokakların aynısı olcak...:tıkla:

arka sokakların çakması olcak bir dizi olur muhtemelen...kurarlar kızlı erkekli bir polis grubu al sana polisiye macera...işlenen konular zaten arka sokakların aynısı olcak...:tıkla:

Aynisi olmasi büyük ihtimal tabi ki, cünkü Arka Sokaklar neredeyse 300 Bölüm oldu benim bildigim kadariyla. Islenmeyen konu kalmadi. Lakin bence daha cok dizinin isleyis tarzi ve senaryo'nun kurulumu önemli olur.

Günlük olacağını düşünmüyorum. Özür Dilerim, Seni Seviyorum'la birlikte 3 günlük dizisi var.

Bu adam "Olips" reklamıyla hayatıma girmiştir. :F

Dizinin tutacağını sanmıyorum günlükte olsa haftalıkta olsa...

Forum İstatistikleri

Konular
176,556
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy