2013 Şubat Editörlük Başvuruları

Esra (dizi kolik) başvurmalı mesela. :)

Bencede ikinizde rahat olabilirdiniz editör ama tabi şartlar bazen el vermiyor bi dahaki sefere başvurursunuz umarım. :)

Düsüncelerin icin cok tesekkürler. Eskiden yaptigim Forum Yöneticiliklikleri sanirim buraya tarafsizligim ile yansimis. 6 sene boyunca cesitli yerlerde yaptigim Admin, co-Admin, Super Mod gibi görevleri Subat 2011'de biraktim. Sebebi ise zamansizlik.

Editör olacaklara basarilar. Uzun süredir burada olan ve emek verenler umarim görevlendirirler.

Düsüncelerin icin cok tesekkürler. Eskiden yaptigim Forum Yöneticiliklikleri sanirim buraya tarafsizligim ile yansimis. 6 sene boyunca cesitli yerlerde yaptigim Admin, co-Admin, Super Mod gibi görevleri Subat 2011'de biraktim. Sebebi ise zamansizlik.

Editör olacaklara basarilar. Uzun süredir burada olan ve emek verenler umarim görevlendirirler.

Bu kadar tecrübeliysen ileride seni de görmek isteriz tabi ama zaman problemi cidden sorun yaratabiliyor bazen. :)

Bu kadar tecrübeliysen ileride seni de görmek isteriz tabi ama zaman problemi cidden sorun yaratabiliyor bazen. :)

ki zaman Forum Dünyasinda bir Yönetici icin zor bulunan birsey.
Bakalim, ileride insallah. Biraz daha tecrübe kazanmam gerek burada. 40miz daha yeni cikti 😉

Aday olanlara başarılar şimdiden.Benim de zaman problemim olacak bazı zamanlar eğer sıkıntı yaratıyorsa hiç girmeyeyim bu işe :)

Başvuracam ama Perşembe'den önce pek bişi yapamam editörlük adına.

Ben başvurumu gönderdim Hayrettin zaten.Ama zaman problem olmasa dahi girecek bilgisayar bulmak hafta içi okul saatlerinde kolay oluyor.O da akşam 4 ve 5 sonrası internet cafeye girmemi gerektirir ki öğrenciyiz sürekli olmuyor.Ama ben başvurumu yaptım elimden geldiğince yaparım bir şeyler :)