"Ben Onu Çok Sevdim" Mart'ta atv'de Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

ozelhaber.gif

Pana Film'in iddialı dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" ne zaman başlıyor?

Mehmet Aslantuğ ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştıığı "Ben Onu Çok Sevdim" hangi ayda başlıyor?

Tanıtım fragmanları geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinin bölüm çekimleri önümüzdeki Pazartesi başlayacak.

Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Şemsi İnkaya ve Ege Aydan gibi başarılı isimlerin bulunduğu dizi için dev platolar ve dev dönem kostümleri dikildi.

Büyük bir titizlikle çalışmaları süren dizi, Mart ayında atv'de seyircisiyle buluşacak.

ihp0onseA3VLha9O5EkmOR1F.jpg

Hikaye fazla siyasi görünüyor. İzlenmez bu dizi.

Diğer etken de Pana Film tabii ki. Tutan hiçbir dizisi yok. Bir tek Vadi var onu da Osman Sınav yaptı.

Aslında Eşref Saati de tuttu ilk başlarda..

Ama Veda'da o zaman siyasi dizisiydi.. Öyle olur mu.. Bu dizi tamamen siyasi üzerinden gitmez ki :)

Oyuncular kaliteli.Umarım tutar.Veda dizisinde mehmet aslantuğ'un başına gelen bu dizidede gelmez inşallah..Güzele benziyor.Tutarmı tutmaz mı bilmiyorum.Başlasında görelim :)

hatırla sevgili de az çok işlendi menderes ama burada br tomris giritlioğlu yok ki diziden ümidimiz olsun.
başroldeki ismin son işleri hep yayından kaldırıldı dizi için büyük dezavantaj pana kendi oyuncularından birini kullansaydı şansı olurdu
çarşamba lursa şansı yok gibi haftasonuna gelirse ya da huzur sokağının ardına yayınlanırsa şansı var