"Ben Onu Çok Sevdim" Dizisi Tutar Çünkü..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yakında atv ekranlarında başlayacak olan iddialı dönem dizisini mercek altına almak istiyorum: "Ben Onu Çok Sevdim"

Tanıtımları geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizi, sosyal medyada çok konuşuldu bu hafta. Fragmanlarıyla çok beğenilen dizi, önümüzdeki haftalarda atv ekranlarında başlayacak. Dizinin başrollerini son olarak "Veda" dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, "Yer Gök Aşk" dizisinde unutulmaz karakteri 'Hava'yı canlandıran Birce Akalay ve başarılı oyuncu İdil Fırat paylaşıyor.

Dizi Adnan Menderes'in hayatını ele alacak ve onun iki kadın arasında nasıl kaldığı ekranlara taşınacak. Bu dizi Türk halkının ilgisini çekecektir, çünkü dizide çok önemli faktörler var: aşk, ihanet, intikam, dram, ikili ilişki.. Yani bir diziyi seyirciye bağlamak için önemli hususlar..

Dizinin günü ise Çarşamba olabilir diyorum, atv o günde "Alemin Kıralı" dizisinde yayınlıyor ama dizi aldığı düşük reytinglerden dolayı yakında yayından kaldırılabilir.

"Ben Onu Çok Sevdim" dizisinin oyuncu kadrosu söyle:

[TABLE="width: 269"]
[TR]
[TD]Mehmet Aslantuğ[/TD]
[TD]Adnan Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Birce Akalay[/TD]
[TD]Ayhan Aydan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İdil Fırat[/TD]
[TD]Berrin Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Erdinç Gülener[/TD]
[TD]Hasan Ferit Alnar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rıza Akın[/TD]
[TD]Ethem Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehmetcan Mincinözlü[/TD]
[TD]Yüksel Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savaş Zafer[/TD]
[TD]Mutlu Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burak Temiz[/TD]
[TD]Aydın Menderes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şemsi İnkaya[/TD]
[TD]İsmet İnönü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ege Aydan[/TD]
[TD]Nihat Erim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuğrul Çetiner[/TD]
[TD]Celal Bayar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Levent Öktem[/TD]
[TD]Muhsin Ertuğrul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Erdal Bilingen[/TD]
[TD]Fatih Rüştü Zorlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Halit Ergör[/TD]
[TD]Fuat Köprülü[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1z15gqw.png

ege aydan behzat ç de oynayan adam değilmiydi...artı alparslan türkeş nerde....:utan2:

- - - Ekleme - - -

bu dizi bu sezonun dışına tv tarihinin de en çok konuşulan ve tartışılan konularından biri olcaka....onu çok sevdim bir aşk dizisi havası katsada bu dizide aşktan ziyade siyaset çok öne çıkacak....inönü-menderes atışmaları siyasi zemini 60 yıl sonra sarsacaktır.....:J

bu dizi diğer yapımlar gibi değil kadroda kaliteli başka bi hava olur bu dizide hemde atv de baslıyor ::)

ege aydan behzat ç de oynayan adam değilmiydi...artı alparslan türkeş nerde....:utan2:

- - - Ekleme - - -

bu dizi bu sezonun dışına tv tarihinin de en çok konuşulan ve tartışılan konularından biri olcaka....onu çok sevdim bir aşk dizisi havası katsada bu dizide aşktan ziyade siyaset çok öne çıkacak....inönü-menderes atışmaları siyasi zemini 60 yıl sonra sarsacaktır.....:J

Evet o :)

egeaydan2.jpg

Sultan Dizisi'nden François de varmış kadroda :) Adını görünce sevindim.:)Bu dizi gerçekten iyi işler yapacak.

Tanıtım fragmanları hiç ilgimi çekmedi umarım tutar ama tutmayacak gibi görünüyor bence.

Kadrosunu gördüm. İyi bi kadrosu var gibi.Pana harici olsaydı desteklerdim bu diziyi sırf Panaya gıcıklığımdan susuyorum:F:F Şaka biyana 5 reyting biçiyorum.AB 7 olsun:X