Kurtlar Vadisi Pusu 183.Bölüm Tahminleri

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
kurtlar-vadisi-pusu-izle.jpg

Evet arkadaşlar tahminlerinizi burdan yapabilirsiniz.
Bence akif israillilere başka birini verdi ve kesinlikle haftaya sencer polatın eline düşücek ve çok önemli bi gelişme yaşanıcak sencer polata şok olacağı bi bilgi vericek tabiki bu benim düşüncem.

şimdilik kestirmesi güç .....bu bölmü en az bi 5 kere izleyip analiz etmem gerek...:encouragement:

Aga bölüm sonunda yazılar akarken çalan Cendere'nin linkini paslar mısınız ? :)

Tam olarak bu degildi sanki aga be :D Ama sagolsun Gökhan Kırdar o kadar cok Cendere mix yapptı ki karışıyor hepsi yine de eline saglik :)

Bencede O Konvoy daki Polat Değil İsraillilere Vermediler Ama Abdulhey Cahit Kara Polat Sanılan Arabayı Basacaklar Orada Belli Olur
Böylece KGT Polat'ın Emri Altına Girecek Sencer 2 Bölümde Düşürülür Mühürler Gönderildi Çünkü Heyeti Toplamak Güç Olacak

Benim Fikirlerim Bunlar :D

aga sonda çalan müzik cendere piano nun hafif değiştirilmiş versiyonu :d

arkadaşlar vadi forumunda bi adamın verdiği tüyoların %99 u tuttu 1 i kaldı onunda tutup tutmicağını diğer bölüm görücez eğer bu dediğide doğruysa arabaya binen akif...
İşte o tüyo.
arkadaşlar bu haftakkı tuyoyu verıyorum benı tanıyanlar yalan soylemedıgımı bılerler. bu hafta abdulhey ve eşrefi cahıt kurtaracak savcıyı yogun bakıma alacaklar polat kendısıne sılah tutan cocugu yumruklayacak ama yakalanacak akıf polatı sencere teslım edecek sencerde polatı ısraıllılere verecek ama akıf anlıcak sencerın haın oldugunu ve polata buyuk hata yaptım hatamı telafı edıcem senın yerıne ben gıdıcem dıcek polat olmaz senı rıske edemeyız dıcek ama akıf dınlemıcek yuzunu sarıp polatın yerıne gececek daha sonra cahıt abdulhey zulfıkar polatı kurtaracaklar ve hepsı akıfı kurtarmaya gıdecekler-- tuyoları bızzat abdulheyden alıoyrum

Buda Doğru Bir Olay Sonuç da Teslimi Aynura Yaptı İsrail Lafını Duyduğunda Çok Sinirlenmiş di Zaten Akif Tüyoya Katılıyorum