Kurtlar Vadisi Pusu 182. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

Arapçada kazık soruları sordular.Hoca bize saatleri göstermedi 3 tane saat sorusu çıktı sınavda ay... 5 Sorudan 2 sini bildim 40 puan İnşallah 5 puan verir hocalar ama Kuranı versem hepsinden geçicem.İnşallah veririm yav.Kuranı veririm yav bu kolay

- - - Ekleme - - -

Ay ben bu hocanın.birde sözlü haa yazılı değil.

Bu tip yorumlarını bu konuya yapma.

Çok iyi bir bölüm olacak. Polat Alemdar kurtulacak, Zülfikar Ağa'da yardım edecek ve Polat'ın Leyla'yı yanlışlıkla vurması kendisi için kötü olacak. Sencer'in sonu geliyor olabilir. :)

Zülfikar: "Canpolat hazir olsunlar bu gece burdan cikacam demis"! Fragman daki en önemli detay bence bu! Zülfikar aga Polat in yine ayaklanacaginin sinyalini veriyor...

rekor geliyo beyler bu hafta kesin maç var bi de fena uçacaz 21.30 da başlar vadi karadayı bile 10 u geçti vadiden en az 16 bekliyorum bu hafta

Abi ben eskiden izliyordum, sonra üniversiteye basladim, persembe aksamlari ders oluyor diye izleyemiyorum. Denk geldikce takip ediyorum. Arada Zengin kiz fakir oglan izliyorum o kadar. :)

2.öğretimmisin sen ben Allah tan 2.öğretim değilim vadi varken ders dinlemek nasıl bişey düşünemiyorum sınavım olduğunda da vadi izlerim zaten :D

2.öğretimmisin sen ben Allah tan 2.öğretim değilim vadi varken ders dinlemek nasıl bişey düşünemiyorum sınavım olduğunda da vadi izlerim zaten :D

yurt disinda üniversite yaparken calisabiliyorsun. Bende öyle yaptigim icin ders saatleri ögleden sonra ve aksam'a denk geliyor hafta üc gün.

polat çıktı sahaya......taktı topu doksana....bu hafta maç olsada vadi hep bir numara..............:ok:

aga maç olsun daha da iyi vadi biraz daha geç başlayıp maça bakanları da çekecek ve iyice uçacak :D

bu hafta vadi yine tüm rekorları kırcak....mücadele dedikleri şey sadece yüzde 8 lik cücük grupta yaşanır....eee ordaki pasta küçük olduğundan talip fazla...ama totalde vadi yine bir numara olcak...(e)