Şah Mat 2. Bölüm | 34rcp34 ve Billy Kane İstanbul'da Neler Yapacaklar?

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
1224000.jpg

Not: Başrol olarak "34rcp44" tamamen şans olarak seçildi. Hiçbir torpil ya da kıyak söz konusu değildir.

Tanıtım İçin Buraya Tıklayın.

İstanbul'a vardılar.Kalacakları yere gittiler.
34rcp44 Billy Kane ile birlikte takılıyorlardı artık. En iyi dostu olmuştu o. Uyudular. Ama ikisi de erkenden kalkmışlardı. Konuştular.

34rcp44: Bana neden yardım ettin?
Billy Kane: Aslında sen yakalandığında seni götürmemizi ben istemiştim. Yoksa seni bırakıp salacaklardı. Ben senin bizle olmanı istedim.
34rcp44:Neden diye soruyorum işte?

Tam o anda içeri birisi girdi. Bağırarak herkesi uyandırdı. Biraz sonra herkes dışarı çıktı ve toplandı.
Arslan Bey geldi.

Arslan Bey: Biliyosunuz. Biz güçlüyüz. Bu işin altından kalkabilecek güce sahibiz. Yüzümü kara çıkarmayacağınızı umut ediyorum.

Arslan Bey 11 kişi seçti. Onlardan biri 34rcp44ti. Başlarına da komuta etmek için ise Billy Kane'i seçti Arslan Bey. Arslan Bey Billy Kane'e ne yapması gerektiğini anlattıktan sonra olay yerine gittiler. Hafif yıkık bi binanın içresine girdiler. değişik yerlere yerleştiler. Bir de sniper vardı. O yerleşirken Billy Kane 34rcp44'e dürbünü verdi ve 34rcp44 dürbünle görüşmeyi izlemeye başladı. Camdan sadece İngilizler görünüyordu. Biraz sonra binaya birkaç araç yaklaştı. İnen birisini çok iyi tanıyordu.

34rcp44:Billy Kane!
Billy Kane:Efendim?
34rcp44:Şu kim?
Billy Kane:Bakıyım.

Dürbünü aldı ve incelemeye başladı.

Billy Kane:Hangisi?
34rcp44:Arabanın kapısını tutan.
Billy Kane:Ha. Orcun_22 o. Kapıyı tutuğu kişi de Almila. Çetenin başı.
34rcp44:Orcun_22 mu? Onlar da mı bu işin içinde.
Billy Kane:Evet. Tamam. Buluşma gerçekleşek. Sniper hazır mı?
Sniper: Hazırım
Billy Kane:Peki hazır ol. Kimi vuracağını biliyosun.
Sniper: Biliyorum. Hazırım
Billy Kane:Benin komutumla ateş et.

Bir süre
Billy Kane dürbünle olayları inceler ve tam tokalaşırlarken ateş emri verdi..

Sniper ateş etti. ve Orcun_22'u sol omzundan vurdu. Orcun_22 yere düşer düşmez Almila hemen oradan çıkarıldı. Tokalaştığı İngiliz ise tam odadan çıkarken Sniper onu da sırtından vurdu. Yavaş yavaş binadan çıkmaya başladılar. Daha önceden karşıdaki binaya yerleşen 34rcp44 ve diğerleri hemen yaylım ateşine aldılar. Birçoğu öldü. İngiliz tam aracına bindirilecekken başına isabet eden bir mermi ile yere yığıldı. Apar topar araca bindirilip oradan uzaklaştırıldı. Almila hala içerdeydi.

Orcun_22: Efendim. Burdan çıkamayız.
Almila:Nedenmiş. Bir grup insanı öldüremiyor muyuz?
Orcun_22: Efendim şu anda biz av durumundayız. Onlar avantajlı.

Almila Orcun_22'un yarasına koluyla bastırarak ve bağırarak;

Almila:Sana avken avcı olmak öğretilmedi mi?!
Orcun_22:Ö...öğretildi efendim.
Almila:O zaman sana öğretileni yap!
Orcun_22:Peki E.. Efendim.

Çatışma devam ederken
Orcun_22 görüşmenin yapıldığı odaya geri çıktı. Oradan sniper ile tam 3 kişiyi vurdu. 34rcp44 olayı farketti. Hemen sniper'ı uyarmak için yanına gitti. Ama o da vurulanlardan biriydi. hemen onun silahını aldı ve Orcun_22'a doğrulttu. İlk kez sniper kullanacaktı. İlk atışı tutturamadı. Orcun_22 hala kendisini farketmemişti. 2. atışı da kaçırdı. Orcun_22 silahını 34rcp44'e döndürdü. İkisi de aynı anda ateş etti.

--------------------------Reklam --------------------------

Matt Saeger'a Ne yapacak?
Matt Saeger'a neden böyle davrandı?
Aklından geçen ne? Hangi şok gerçekleri öğrenecek?
Sophie aslında kim?
Ölüm İle Yaşam 7. Bölümüyle FF TV'de

--------------------------Reklam --------------------------

Orcun_22 vurulmazken 34rcp44 göğsünden vuruldu. 34rcp44 hemen kendini sipere aldı. Yerde yardım bekledi. Kendini kaybetti. Uyandığında ise bir sandalyede bağlıydı ve karşısındaki kişi Orcun_22'du.

Orcun_22: Kötü bi nişancısın.
34rcp44:Ben nişancı değilim.
Orcun_22:O silahla ne işin vardı?
34rcp44:Seni durdurmak için.
Orcun_22:İşe yaramadı ama.
34rcp44:Farkındayım.
Orcun_22:İyi. Farkında olmak da iyi bi şey. Bak. Arkadaşın hala olayın farkında değil.

Billy Kane'i gösterir.

Billy Kane:Şerefsiiizzz! Bunun hesabını sana sorucaaaam!

Orcun_22 Billy Kane'e sert bir tokat attı. Ve 34rcp44e döndü.

Orcun_22:Görüyosun. Hala farkına varmadı. Sen onun gibi değilsin, böyle devam et. Aferin.

Billy Kane'e yaklaştı.

Orcun_22:Seni hiç sevmedim. (34rcp44'i göstererek) Ama onu sevdim. (Bir Deli gibi gülümser) Bu yüzden sadece sen acı çekeceksinç

Orcun_22 bıçağı eline aldı. Billy Kane'e yaklaştı. Sol kolunun bağını çözüp tuttu ve bileğini yavaşça kesmeye başladı. Billy Kane acı içinde bağırırken 34rcp44 yerinde duramadı ve sandalyeyle birlikte yere düştü. Orcun_22 bıçağı geri çekti ve Billy Kane'in karnına sapladı. Bıçağı çıkarmadan bıraktı ve kapıya yöneldi. Çıkarken;

Orcun_22:Değerini bil. Sen acı çekmeden öleceksin. Ama arkadaşının ölümünü izlemen için fırsat veriyorum sana. Herkese nasip olmaz.

Gülerek kapıdan çıktı ve kapıyı kilitledi.
34rcp44 iplerden kurtulmaya çalışırken ellerini kurtardı ve hemen kendini çözdü. Hemen arkadaşının yanına gitti.

34rcp44:İyi misin?

Bıçağı tutup yavaşça çıkarır ve
Billy Kane'i iplerden kurtarır.Billy Kane 34rcp44'in gözleri önünde ölüme yaklaşırken Orcun_22'un kendisini de öldürmeye geldiğini duydu. Hemen kapının arkasına geçti. Bıçağı eline aldı. Ve yanına da sandalyeyi aldı. Biraz bekledikten sonra Orcun_22 odaya daldı ve 34rcp44 hemen üzerine saldırdı.Hemen kaldırıp bıçağı boğazına dayadı ve arkasından gelen kişilere karşı önüne siper yaptı.

Son düzenleme:
Yaralı halimle bile ortalığı yıkıyorum bu bölümde süper olmuş tebrikler :D

Yeni bölüm Perşembe'den önce çıkmaz. :bhr: malesef :X

aga yeni bölüm nerde kaldı sende kolaj bölüm mü yayınlıyosun yoksa :D