Ölüm ile Yaşam 7. Bölüm | Matt, Saeger'a Ne Yapacak?

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
916612s.jpg

ÖLÜM İLE YAŞAM 6. BÖLÜM

Ölüm İle Yaşam:
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm

Matt hemen yanında duran abajuru eline aldı. Saeger'in üzerine doğru yürümeye başladı. O sırada 4 gün öncesinde Sophie ile arasında geçen konuşma aklına geldi:

Matt: Sen evde miydin?
Sophie: Evet. Niye soruyorsun?
Matt: Ne yapıyordunuz?
Sophie: Şey.. Şey yapıyorduk. Saeger sana anlatmadı mı?
Matt: Ne anlatacaktı ki?
Sophie: Neyse boşver.
Matt: Boşverme. Ne anlatacaktı?
Sophie: Boşver. Zamanı gelince Saeger anlatır zaten.

Matt:
Saeger. Bana söyleyeceğin bir şey var mı?
Saeger:
Ne gibi?
Matt:
Sen rahatsızlandığın sırada ne yapıyodun?

Saeger

:
Ne önemi var?
Matt:
Önemi olup olmadığına ben karar veririm! Sophie'ye sordum. "O sana anlatır" demişti.

Saeger

:
Peki.

Saeger yerden kalktı ve koltuğa oturdu.

Saeger

:
Matt, Baban da ben de aynı işi yapıyoruz.

Matt:
Ne? Sen de mi polissin?

Saeger

:
Daha fazla bir şey söyleyemem.

Matt:
Söylersin.

Saeger

:
Peki. Sophie benim patronum.

Matt:
Patron mu? Ne patronu? İnsan patronuyla aynı evde mi kalır?

Matt Saeger'ın yakasından tuttu ve bodrum katına indi. Oradan garaja geçti. Garajda Saeger'ı sandalyeye oturttu ve bağladı. Ağzını da tıkadı. Saeger'ı garajın dış kapısı açıldığında görülmeyecek bir yere çekti. Garajın kapısını açtı ve aracı dışarı çıkarıp park etti. Saate baktı; gece 12 olmuştu. Geri dönüp garajın kapısını kapattı ve Saeger'ı eski yerine getirdi. Garajdan Saeger'ı bağladığı kalın ipten bir miktar aldı ve daha sonra eve geçti ve evden çıktı. Sophie'yle konuşmak için. Kapıyı çaldı.

Sophie:
Kimsin bu saatte?

Matt:
Matt.

Kapıyı açtı. Matt hemen içeri dalıp Sophie'yi yakaladı. Getirdiği iple sandalyeye bağladı.

Matt:
Kimsin sen?

Sophie:
Ne? Sophie.

Matt:
Kimsin dedim. Saeger anlattı. Kimsin sen?

Sophie:
Ne anlattı.

Matt:
Senin onun neyi olduğunu. Ne zamandan beri onun metresi gibi rol yapıyosun?

Sophie:
En başından beri.

Matt:
Neden?

Sophie:
Kamufle olmam gerekiyordu çünkü.

Matt:
Neden? Kimsin sen?

Sophie:
Bunları sana zamanı geldiğinde Saeger anlatacaktı ama şimdi anlattıracaksın.

Matt:
Evet. Şimdi!

Sophie:
Peki. Saeger benim emrimde çalışyor.

Matt:
Ne için çalşıyosunuz? Saeger babamın da onunla aynı işi yaptığını söyledi.

Sophie:
Babanın öldürdüğü adam var ya.

Matt:
Ee.

Sophie:
İşte o adam işlerimizi batırıyordu. Baban yoluyla onu infaz ettik.

Matt:
Babam polis değil mi?

Sophie:
Baban bizim çetemizin önemli üyelerinden birisi. Çoğu zaman bizi polislerden baban kurtarmıştı.

Matt:
Neden babama öldürttünüz? Neden babamı hapse soktunuz?

Bunu dedikten sonra gözlerinden yaş geldi ve Sophie'ye sert bir tokat attı. Sophie sandalyeyle birlikte yere düştü.

Matt:
Neden babam?!

Sophie:
Ben karar vermedim babana. Sadece babanın yakında hapisten çıkacağını biliyorum.

Matt:
Ne zaman?

Sophie:
Bilmiyorum.

Matt:
Neden bilmiyosun.

Sophie:
Çünkü o işle ben ilgilenmedim.

Matt:
Kim ilgilendi?

Sophie:
Başkası.

Matt:
Hapisten çıkacağını neden biliyosun.

Sophie:
Biliyorum işte.

Matt:
Saeger?

Sophie:
Bilmiyor.

Matt:
Babam nasıl kabul etti bu işi.

Sophie:
Bilmiyorum.

Matt:
Babamın benden istediği şeyi biliyo musun?

Sophie:
Evet.

Matt:
Neden böyle bir şey istedi?

Sophie:
Ona yapmasını söyleyenler istediği için.

Matt:
Yeteer!

Matt Sophie'yi çözdü. İpi boğazına dolayıp boğmaya başladı. Tam o sırada kapıyı biri kırdı ve gelip Sophie'yi kurtardı.. O kişi Saeger'dı. Saeger Sophie'yi arkasına aldı ve Matt ile bakışmaya başladılar.

Matt:
Neden sakladınız bunları benden yıllarca.
Saeger: Öyle olması gerektiği için. Şimdi çık evden.

Matt duraksadı.

Matt:
Tamam çıkyorum.

Matt kapıya doğru yöneldi. Tam Saeger'a yaklaştığında onun bacak arasına tekme attı ve Sophie'ye sert bir tokat attı. Sophie yere düştü. Saeger ise acı içinde yerde kıvranırken kafasından tutap kaldırdı ve kafasını duvara vurdu. Saeger bayıldı. Matt ayağa kalktı ve arkasına döndüğünde Sophie yktu. Hemen kapıya yöneldi ve Sophie'yi koşarken gördü. Hemen aracına atladı ve takip etmeye başladı. Sophie'ye yaklaştı ve ona yavaşça çarptı ve onu yere düşürdü. Sophie'nin yanına geldi. Baygındı. Aracına bindirdi. Saeger'ın evine geldi. Saeger hal baygındı. Aracı kapıya iyice yaklaştıdı. Saeger'ı araca bindirdi. Ve kendi garajına girdi. Araçtan indirdi ve aracı dışarıya bıraktı. Garaja geri dönüp ikisini de bağladı.

Çok yorulmuştu. Bodrum katına inip evine çıktı. Eve girdiğinde televizyon açıktı, birçok lamba yanıyordu. Evde biri vardı. Koltukta kıyafetler vardı. Hem erkek hem kadın kıyafeti vardı. Yukarı kata çıktı. Odasına girdiğinde karşısındaki kişi Edward'dı.

Son düzenleme:
Bölümü şimdi paylaştım. İyi seyirler.

Son düzenleme:
Matt gene mi ilaçlarini almadi :X Evet biraz karişik olmuş gibi.Seager'e soru soruyor Sophie cevap veriyor bazen😕 Kim konuşuyor kariştirdim.Dialog falzlaydı ve dialoglar cok kısa:(

Matt gene mi ilaçlarini almadi :X Evet biraz karişik olmuş gibi.Seager'e soru soruyor Sophie cevap veriyor bazen😕 Kim konuşuyor kariştirdim.Dialog falzlaydı ve dialoglar cok kısa:(

Ya dialoglar az olmuştu diğrlerinde bunda biraz dialoga yğkleniyim dedim

- - - Ekleme - - -

Şu ilk paragrafa kadar olan yer sophie deüil saeger olaca,k

Müthiş olmuş aga.Hikaye 10 numara :ok: Uzun süredir okumamıştım.3 Bölüm okumuşum önceden.bugün 4 bölüm okudum:D ellerine kollarına emeklerine sağlık aga:D