Tozlu Yollar Ne Zaman Başlıyor?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Başrollerini Selda Alkor,Burcu Kara ve Nihat Altınkaya'nın paylaştığı Atv'nin yeni dizisi Tozlu Yollar 17 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de başlıyor.1960'larda geçen bir intikam hikayesini anlatan dizi aynı zamanda büyük bir aşk hikayesinide barındırıyor.Nihat Altınkaya'nın canlandırdığı Fikret ile Burcu Kara'nın canlandıracağı Feride karakteri dizide büyük ama engellerle dolu bir aşk yaşayacak

Bence başlık Tozlu Yollar'ın yayın tarihi belli oldu yada Tozlu Yollar Ne Zaman Başlayacak? olarak değiştirilmeli. Böyle pek dikkat çekmez.

Bu arada hayırlı olsun :)

Hikayesi Asi'yi andırdı bana o yüzden ilk bölümüne bakmayı düşünüyorum :)

Nihayet Pazar günleri için de izleyebileceğim bir dizi oldu :)

Bence o kadar kötü gitmez. Pazar günü en çok izlenilen dizi olabilir.

Pazar günü en çok izlenen dizi olması için zaten 4.50 alması yeterli. :)

Ben açıkcası haftasonuna dizi gözüyle bakmıyorum. Haftasonu olan dizilerin kurgusu falan çok güçlü olmalı. İzleyiciyi içine çekebilmeli.

Bunu en güzel beceren Şefkat Tepe. Eskiden Lale Devri de öyleydi. Ancak yavaş-yavaş düşmeye başladı dizi. Şu an haftasonu 5 reyting barajını geçen bir Şefkat Tepe var.

Haftasonu millet eğlence istiyor. Zaten hafta içi ağlamaktan içleri dışlarına çıkıyor. Bir de haftasonu dram çekilmez.

Hafta içi komedi olur mu? Olur tabii. Komedi ne zaman istense olur. Ama dram haftasonu olmaz.

Pazar günü en çok izlenen dizi olması için zaten 4.50 alması yeterli. :)

Ben açıkcası haftasonuna dizi gözüyle bakmıyorum. Haftasonu olan dizilerin kurgusu falan çok güçlü olmalı. İzleyiciyi içine çekebilmeli.

Bunu en güzel beceren Şefkat Tepe. Eskiden Lale Devri de öyleydi. Ancak yavaş-yavaş düşmeye başladı dizi. Şu an haftasonu 5 reyting barajını geçen bir Şefkat Tepe var.

Haftasonu millet eğlence istiyor. Zaten hafta içi ağlamaktan içleri dışlarına çıkıyor. Bir de haftasonu dram çekilmez.

Hafta içi komedi olur mu? Olur tabii. Komedi ne zaman istense olur. Ama dram haftasonu olmaz.

İffet'in Ocak ayına kadar olan bölümleri de ve Umutsuz Ev kadınları :)

çok sevindim izlemeyi istiyodum pazar oldu izlerim artık :)

Son düzenleme:
çarşamba olmalıydı bence ama pazarda şansı var

haber yalan olabilir haberde 17 şubat başlayacak yazıyo yani 3 gün sonra ama ATVde yakında yazıyo ?

- - - Ekleme - - -

az önce gösterdiler fragmanı yakında yazıyo

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy