"Umutsuz Ev Kadınları" Dizisine Taze Kan !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve "Desperate Housewiwes" dizisinden uyarlanan "Umutsuz Ev Kadınları"na taze kan !
Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin kadrosuna başarılı oyuncu "Gökhan Atalay" katıldı !
Atalay, dizide Zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz ile aşk yaşayacak.

gokhan-atalay_9299432635.jpg

Lale Devri'nde Ayten Soykök ve Açelya Elmas ile partnerlerdi. Hayirli olsun

Gökhan Atalay "Umutsuz Ev Kadınları"nda!

Kanal D ekranlarında Perşembe 22.30`da yayınlanan Medyapım imzalı "Umutsuz Ev Kadınları" dizisine yeni bir oyuncu katılıyor.

Gökhan Atalay bu haftadan itibaren Umutsuz Ev Kadınları dizisinde.

Oyuncu Gökhan Atalay dizide Zeliş karakteri ile aşk yaşayacak. Oyuncu dizide belediye başkan adayı Haluk Şahanoğlu karakterine hayat verecek.

Gökhan Atalay daha önce de Evrim Solmaz ile birlikte "Yaralı Yürek" dizisinde oynamıştı.

7B62CzF58uECiyCbb4BamhoY.jpg

Yehu süper bi haber:X Gerçekten çok iyi oldu bu diziye can kan gelicek desenize.Bu adamın her dizisini izlerim mutlaka UEK sonunda adam gibi birini transfer etmiş.Reytinglerini önemli derecede arttırcaktir.

Öyle dememi beklemiyordunuz dimi? :F:F

Yehu süper bi haber:X Gerçekten çok iyi oldu bu diziye can kan gelicek desenize.Bu adamın her dizisini izlerim mutlaka UEK sonunda adam gibi birini transfer etmiş.Reytinglerini önemli derecede arttırcaktir.

Ben de acaba mi dedim ::D

Bir an gerçek sandım. :F