11 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25
O Ses Türkiye koltuk dönmeleri bitti biteli eğlenceli gelmiyor bana. Reklam aralarında izliyorum ama sırf vakit geçirmek için öylece konuşuyorlar.

@XanTier sen anlamamışsın o sahneyi. Orada sevgilisine olayı yalan anlatıyor hayal ediyor orayı, sonra gerçekte öyle olmadığını gösteriyorlar.

@27

Yalan Dünya herkesin anlaya bilemeyeceği esprilerle müthiş gidiyor. Bölümün şimdiye kadar izlediğin kısımları iyiydi.

Çok doğru. Evet. Çok kaliteli espriler var. Anlamak çok güç gerçekten. Bayağıdır esprleri anlamaya uğraşıyorum.

Her zamanki uyduruk senaryo. Yanlış anlama, yanlış anlaşılma fln filan. Sıradan saçma şey
ler. Akasya Durağı'nda da aynı olaylar vardı.

Madem aynı şeyleri yapacaklar. O olayı farkı bi şekilde anlatın.

Hep dediğim gibi. Yalan Dünya'nın karakterleri dışında orijinalliği ve kalitesi yoktur.

Orijinal komedi dizilerinin reytingleri de ortada. Malesef bu dizilere mahkumuz.

@27

Çok doğru. Evet. Çok kaliteli espriler var. Anlamak çok güç gerçekten. Bayağıdır esprleri anlamaya uğraşıyorum.

Her zamanki uyduruk senaryo. Yanlış anlama, yanlış anlaşılma fln filan. Sıradan saçma şey
ler. Akasya Durağı'nda da aynı olaylar vardı.

Madem aynı şeyleri yapacaklar. O olayı farkı bi şekilde anlatın.

Hep dediğim gibi. Yalan Dünya'nın karakterleri dışında orijinalliği ve kalitesi yoktur.

Orijinal komedi dizilerinin reytingleri de ortada. Malesef bu dizilere mahkumuz.
Senin düşüncen o. Bana göre de bir sürü kalitesiz dizi var.

Akasya Durağı ile kıyaslasan bu diziyi, diğer kalitesiz diziler gibi Totali yüksek, A/B`si dip olurdu.

Senin düşüncen o. Bana göre de bir sürü kalitesiz dizi var.

Akasya Durağı ile kıyaslasan bu diziyi, diğer kalitesiz diziler gibi Totali yüksek, A/B`si dip olurdu.

Ben senaryo açısından Akasya Durağı'na benzetiyorum. Karakterlerine sözüm yok. Karakterler orijinal ve komik. Ama senaryo hiç de öyle değil. Klasik saçma hikayeler hep.

Karadayı reklama rağmen yine zirvede birazdan coşar py çok iyi gidiyor

Ben senaryo açısından Akasya Durağı'na benzetiyorum. Karakterlerine sözüm yok. Karakterler orijinal ve komik. Ama senaryo hiç de öyle değil. Klasik saçma hikayeler hep.
Bak şimdi mesela sen diyorsun ki, senaryo kötü.

Ama senin en sevdiğin dizinin senaryosu da bana göre kötü. Hep aynı hikayeler. Vurulma falan.

Bak şimdi mesela sen diyorsun ki, senaryo kötü.

Ama senin en sevdiğin dizinin senaryosu da bana göre kötü. Hep aynı hikayeler. Vurulma falan.

Vurulma küçük oalydır.

Ona kalırsa konuşma her bölümde var. Saçma yerden savunuyosun. Başka bi nokta bul :D

Pis Yedili defalarca yayınlanan bölümüyle süper gidiyor :D

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili defalarca yayınlanan bölümüyle süper gidiyor :D