"Forum'un Yolu - Anasayfa" Başlıyor ! | Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

"Dizi Kolik YAPIM" tarafından hazırlanarak FavoriForumum'da yayınlanacak olan "FORUM'UN YOLU - ANASAYFA" dizisinin yayın tarihi belli oldu !
FavoriForumum üyelerinin yorumları ve açtığı konulardan yola çıkarak hazırlanan dizinin ilk bölümü Cuma günü FavoriForumum.net'te olacak !

Dizinin tanıtım fragmanı FavoriForumum.net'te ön planda olan oyunculara göre hazırlanmış olup tüm FavoriForumum üyeleri kısa zamanda dizinin içinde bulunacaktır. Gülme garantili kahkaha dolu dizinin işte o tanıtım fragmanı;

FORUM'UN YOLU
____ANASAYFA____

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Valla hikaye nedir neyin nesidir bilemedim ama fragman iyi olmuş :X Müzik geçişler efektler :ok:

Bekliyoruz. SBT'de anliklarda tutup tutmadigini anlariz ::D

Valla hikaye nedir neyin nesidir bilemedim ama fragman iyi olmuş :X Müzik geçişler efektler :ok:
FavoriForumum'da herkesin yaptığı yorumlardan veya açtığı konulardan yola çıkarak hazırlanan bir dizi. Mesela Mahoni Star TV düşkünü yorumlarına baktığımız zaman. Dizide de onunla ilgili mizahi bir kurgu yapıyorum. :)

RevaN'a teşekkürler. Onunla beraber hazırladık. Bu işi iyi biliyor gerçekten. :)

Emeğine sağlık her fragmanı senin hazırladiğini bi cırpıda anlıyorum çunku kaliteyi fark ediyorum :X :ok:

- - - Ekleme - - -

FavoriForumum'da herkesin yaptığı yorumlardan veya açtığı konulardan yola çıkarak hazırlanan bir dizi. Mesela Mahoni Star TV düşkünü yorumlarına baktığımız zaman. Dizide de onunla ilgili mizahi bir kurgu yapıyorum. :)

RevaN'a teşekkürler. Onunla beraber hazırladık. Bu işi iyi biliyor gerçekten. :)
Anladım:) Kimbilir o yola bi gün bizde düşeriz :F:F

Son düzenleme: