Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga hala video çıkmadı mı ya napıyon o kadar :D
aga isimler belli müzikler gladio cendere piano ve tilki andrei müzikleri olursa varya tadından yenmez beeeeee :D
isimler eksiksiz liste fazlası var eksiği yok aga :D

geç olsun güç olmasın acele etme aga :D

aga isimler belli müzikler gladio cendere piano ve tilki andrei müzikleri olursa varya tadından yenmez beeeeee :D

aynen aga :D

beyler bana tilki andrei in müzigini bulun ben bulamadim :D

- - - Ekleme - - -

calisiyoz herhalde aga :D hd cikaracam video u :D

aga boşver tilki andrei vadi müzikleri hepsi birbirinden daha müthiş harika koy kafana göre :D

vadinin bütün müzikler güzel hangisi olursa olsun :D

990 mesaj vay be :D valla organizasyon falan yapsak var ya 2000 bile olur dur haftaya olmadı öbür haftaya dehşet bişey yapalım

vadi adama herşeyi yaptırtır :D

aga bu perşembe yapamam organizasyon öbür hafta ancak :D yav biz aramızda sözcü mesajcı falan seçelim biri herkese özel mesaj yollasın bazı durumlarda ben utanıyom artık :D

Aga ne utanması yav niye utanıyon ki:D zorda kalırsanız bana da bir mesaj yollayın bende yollayabilirim.Ama listeyi gönderin yaparım yaparım gönderin vadidaşlarım listelerini ama

Yeni imza yapıyorum. Birazdan hazır :D

- - - Ekleme - - -

Ben yarın Eskişehir'e abimin yanına gidiyom. 1 haftadan fazla orada kalacam. Pek giremem o yüzden. Haftaya rekora katkım pek olmaz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...