"İntikam" Dizisinde Yeni Bir Hata. FF. Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ
düşendublör adogal olarak kendini korumak için omzunun üzerine düşüüyor kolu boşta kalıyor
kamera önden alınca ama didem uzel kolunu vucudunun altına almış gözüküyor

Yeni Newton senmisin hacım?Yukarıdan düşen bir nesne löp dıye durmaz sağa sola sallanır. Vucutda elastiktiktir löp diye duracak değil ya elbet sağa sola sallanacaktir.Ve son halide Didemin durduğu haldir.

hacılar düşenin dublör oldugun resminleri ekledim gerçi herşeyinden belli zaten saçlardan farklı kişi oldugu anlaşılıyor ayrıca düşenin adam oldugu vucudunun kabalıgıına bakarakta anlayabirsiniz

Konu Kilit!

Diğer haber siteleri alıp falan yapır haberi rezil oluruz. Bi de kaynak burayı gösterirlerse forumu kapatırlar.

- - - Ekleme - - -

hacılar düşenin dublör oldugun resminleri ekledim gerçi herşeyinden belli zaten saçlardan farklı kişi oldugu anlaşılıyor ayrıca düşenin adam oldugu vucudunun kabalıgıına bakarakta anlayabirsiniz
Sen şu an Didem Uzeli yalancılıkla suçluyorsun.

Yeni Newton senmisin hacım?Yukarıdan düşen bir nesne löp dıye durmaz sağa sola sallanır. Vucutda elastiktiktir löp diye duracak değil ya elbet sağa sola sallanacaktir.Ve son halide Didemin durduğu haldir.

sana hata begendiremedim gitti :)))
hacı ölen birinin serbest kolu nasıl vucunun altına girer ya iyi inceler bu resimler 5 sn sonraki devam fotoları biraz saksıyı çalıştır allahsen bıktım hatalarımda hata bulmaya çalışmandan :)))))))

- - - Ekleme - - -

Konu Kilit!

Diğer haber siteleri alıp falan yapır haberi rezil oluruz. Bi de kaynak burayı gösterirlerse forumu kapatırlar.

- - - Ekleme - - -

Sen şu an Didem Uzeli yalancılıkla suçluyorsun.

hacı bilmem işte görüntüler ortada didem üzel studioyadaki düşüten bahsediyor olabilir. o görüntüler iki parça didem üzelin yüzünün gözüktüğü kısım studioyada çekilmişş belki o kısımı balandıra balandıra anlatmış olabilir :)))) gerçi o çekimler süngerlerin üzerinde olmuştur balandıracak bişey yok ama didem uzele büyük bişeymiş gelmiş olabilir

sana hata begendiremedim gitti :)))
hacı ölen birinin serbest kolu nasıl vucunun altına girer ya iyi inceler bu resimler 5 sn sonraki devam fotoları biraz saksıyı çalıştır allahsen bıktım hatalarımda hata bulmaya çalışmandan :)))))))
Hacım ben ne diyorum...Vucut ilk düşüte omza düşmüştür sonra dediğin o "5 sn" içinde vucut sallanmaya devam eder o kolda o etkiyle aşaya uzanmiştir.

Hayır Moderatörler neden müdahele etmiyor onu anlamıyorum. Hatalar dur-durak bilmiyor yazmış. Başlık kışkırtıcı resmen. Sanki 1000 tane hata bulmuş dizide. Neyse hepimiz çıkalım da konudan beyazsoy hit toplasın bir az.
bu dördüncü beşinci hata konusu açışım yahuu :))))

Bence de bu düşen erkek. Mantıken bir kadının ilk resimdeki gibi bacağını ayırmaz gibi geliyor. Ya da düşerken olan resimde. Ama ciddi bir hata değil bence. :)

Hacım ben ne diyorum...Vucut ilk düşüte omza düşmüştür sonra dediğin o "5 sn" içinde vucut sallanmaya devam eder o kolda o etkiyle aşaya uzanmiştir.

hacı o resimler birbirinin devamı resimler 5 n dediği normal 1snye sonraki.. önce arkdan gösteriyorlar sonra öndeki resmi veriyorlar yani devam resimleri.. düşerken dublör kendi kormak için kolunu sakınıyor ve omzuna dogru düşüyor kolu serbest sonraki resimde o kol vucunun altına giriiyor serbest kol ölen birinin vucunun altına girmez fiziğe aykırı hacı bu :)))) eger didem uzelin düştüğü gibi düşse o kol kırılır :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy