Kurtlar Vadisi Pusu 182.Bölüm Tahminleri

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
[h=5]“KURTLAR VADİSİ PUSU” – 182.(YENİ)
P.S. – YAPTIĞIMIZ AÇIKLAMALARIN HİÇBİRİSİ GİZLİLİK HAKLARINA AYKIRI DEĞİLDİR... YENİ BÖLÜMÜN YAZILI FRAGMANI GİBİ KENDİMİZE HAS BİR AÇIKLAMADIR...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu bölümde Hoca'yla ilgili çok önemli gelişmeler olucak.Geçen bölüm bir karakter ölerek veda edicek demiştik ve o bu bölümde olucak.Kara yine ön plana çıkıcak,iş başında olucak.Aldığımız bilgilere göre baya atışmalı-çatışmalı bir bölüm bizleri bekliyor...Bu bölümde Babek Hasanzade rol almadığına göre daha fazla bilgi paylaşımında bulunamıycaz..Şimdiden herkese iyi seyirler... :)[/h]

Son düzenleme:
Tahmin mahmin kalmadi.. 181.Bölüm resmen felc etti bizi.. Atv bile sasirdi iyice. Vadi'den sonra yayinlanacak olan programin süresine bile takmadi..

Sezonun en EFSANE bölümüne imza atti..

İşte vadi farkı budur ama ben polatın diziden çıkıcağı için üzülüyorum.

Arkadaşlar neden böyle konuşuyorsunuz ki Polat ölmez

- - - Ekleme - - -

Polat ölürse Vadi biter
Polat Alemdar=Kurtlar Vadisi

hepimizin temennisi o çocuklarduymasın ama sende bu diziyi dikkatli takip ettiğini umarak bu olayı anlaman lazım senaristler artık ipleri iyice akifin eline verdi buda hayra alamet değil düşün çakırın leylanın ölümünden sonra ilkkez flash backde onları gördük.

Tahmin yapmak çok zor.

- - - Ekleme - - -

hepimizin temennisi o çocuklarduymasın ama sende bu diziyi dikkatli takip ettiğini umarak bu olayı anlaman lazım senaristler artık ipleri iyice akifin eline verdi buda hayra alamet değil düşün çakırın leylanın ölümünden sonra ilkkez flash backde onları gördük.

İnşallah ölmez aga ölürse reytingler fena düşer.

Ve Vadi yeni bir REKORA daha imza atti.. Kurtlar Vadisi tarihinde en uzun bölümü izledik!

181.Bölüm tam tamina 128:03 dakikka..

Hollywood gelsin 6 günde ceksin diyorum.. HELAL OLSUN PANA FILM!

Ve Vadi yeni bir REKORA daha imza atti.. Kurtlar Vadisi tarihinde en uzun bölümü izledik!

181.Bölüm tam tamina 128:03 dakikka..

Hollywood gelsin 6 günde ceksin diyorum.. HELAL OLSUN PANA FILM!

bizim dizimiz pembe diziler gibi evin içinde başlayıp evin içinde bitmiyo ama anti vadiciler bunu anlamazlar.

Polat artık ölecek gibi

evet malesef böyle gözüküyo.Ama tekrar söylüyorum inşallah öldürmezler senaristler ama artık senaristlerede kızamayız adamlar açıklamasını yaptı necatide memati gibi çıkmak isterse adamların yapacak bişeyi yok.

polat ölürse yerine de o akif gerizekalısı geçerse bu diziyi hayatta izlemem yıllardır hiç kaçırmadan izliyorum ama polat yoksa bende yokum aga

Arkadaşlar bizzat vadinin platosunun içinde dolaşmış biri olarak çok güzel bir çalışma mekanı var. En az 30-40 mekanın yeri orada. Kara,Talha ve Akif ile resim çektirmiştik vay be ne günlerdi :D