"İntikam" Dizisinde Yeni Bir Hata. FF. Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
İntikam dizisinde düşme sahnesi için bol bol reklam yapıldı çok özenildiğini yazıldı çizildi ama okdar özenilmediği izleyenlerin gözünden kaçmadı işte düşüş sahnesindeeki bir hata

düşendublör adogal olarak kendini korumak için omzunun üzerine düşüüyor kolu boşta kalıyor

jw9kr.jpg

kamera önden alınca ama didem uzel kolunu vucudunun altına almış gözüküyor
jw9p5.jpg

burdaki hata ise dublörün dip boyası gelmedi(!) dublörde kulanılan perugun rengiyle didem uzelin saç rengi farklı

bu dublörün pergu başından hafif çıkarken perugun altında saçları gözüküyor saçları gözüküyor. ayrıca perugun rengi kreme çalan sarı iken didem uzelin saçı daha sarı

jw9lq.jpg

jw8h3.jpg

buda leylanın saçının rengi
jw8mw.jpg

Son düzenleme:
Düşen dublör değil Didem Uzel'miş özel bir koruyucu kıyafet giymiş.

Kollar aynı. Ben bi fark göremedim. Birinde tam düştüğü andaki resmini koymuşsun. Birinde düştükten sonraki resmini.

Detaj bunlar arkadaslar, izleyenlerin %99 bunu takmaz bile. Onlar icin kadinin öldügü önemli, nasil oldugu önemsiz.

Üst resimde Didem Uzel'in bacağında bir şey var. Ne o?

Gören de beyazsoy diziden bir sürü hata bulmuş yazar. Bir de başlığa dur-durak bilmiyor yazmış.

Adam nasıl hit alacağını biliyor.

Bu mu hata bende bir şey sanarak girmiştim :)

- - - Ekleme - - -

Gören de beyazsoy diziden bir sürü hata bulmuş yazar. Bir de başlığa dur-durak bilmiyor yazmış.

Cevap vermeyin Revan hit almaz :) Amaç belli her zaman ki gibi.Sabır ya biraz zor değil :)

Evet doğru saçlarının dağılışı yönünden de 2 resme bakınca çok büyük fena bir hata yapmışlar...

Devamlı "İntikam" konusu açarak aklı sıra vadi severlerle topa tutmaya çalışacak intikam severleri... :F

Hayır Moderatörler neden müdahele etmiyor onu anlamıyorum. Hatalar dur-durak bilmiyor yazmış. Başlık kışkırtıcı resmen. Sanki 1000 tane hata bulmuş dizide. Neyse hepimiz çıkalım da konudan beyazsoy hit toplasın bir az.

Evet doğru saçlarının dağılışı yönünden de 2 resme bakınca çok büyük fena bir hata yapmışlar...

1. resimdeki tam düşme anı, 2. resimdeki düştükten sonra. Beyazsoy capslari kendisi öyle yapmış. Hata falan yok.

Hayır, anlamıyorum. Adam profesyonel. Hata olmadığı halde modları bile hata olduğuna inandırıyor. :D

Bir insan düşerken ilk önce başka vaziyette olur, sonra kendinden geçerken başka vaziyette.

Beyazsoy konuyu açıp çekilmiş köşesine o da güzelmiş :D

- - - Ekleme - - -

Tepki gösterin konudan çıkın hadi bakayım.Toparlanın biraz.

Beyazsoy'a bu kadar hit fazla, hadi çıkalım... :F

1. resimdeki tam düşme anı, 2. resimdeki düştükten sonra. Beyazsoy capslari kendisi öyle yapmış. Hata falan yok.

Hayır, anlamıyorum. Adam profesyonel. Hata olmadığı halde modları bile hata olduğuna inandırıyor. :D

Bir insan düşerken ilk önce başka vaziyette olur, sonra kendinden geçerken başka vaziyette.

Sence inanmış mıyım? :(

Sence inanmış mıyım? :(

Bu ne o zaman. :D Ayrıca hata falan yok dediğim gibi. Didem Uzel herşeyi açıkladı. Burda da düştüğü anda hiç bir insan cansızlaşmıyor ya. Azıcık hareket ediyor daha sonra bayılıyor.

Bu özel haber ve resmen yalan haber ve bizim forumda. Hayır herkesin emin olacağı hata olsa evet derim. Ama bu haber resmen zorlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy