"İntikam" Dizisinde Didem Uzel'i Korkutan Çekim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Perşembe akşamlarının kalite vad eden dizisi "İntikam"ın bu Perşembe Kanal D`de yayınlanacak bölümünde "Didem Uzel"in oynadığı Leyla rolünün balkondan düşme sahnesi olacak!

Dizi`nin bu sahnesinin çekimi Didem Uzel`i bir hayli kokutmuş. Zor bir çekim olan balkondan düşme sahnesi bu akşam "İntikam"da olacak.

Gerilim dolu dakikaların yaşanacağı dizide, Leyla ( Didem Uzel ), Yağmur`un ( Beren Saat ) yaptığı plan sayesinde Arsoy ailesinin güvenlik görevlisi Adem`in hedfine çevrilir.

Arsoy`ları tehdit eden Leyla, yapptıklarını pahalıya öder ve evin 6 metre yüksekliğinde olan balkondan cam masa`nın üzerine düşer. Daha sonra ise intihar şüphesi ile hastaneye kaldırılır.

Dizinin bu sahnesinin çekimi tam 6 saat sürmüş ve gerçek görünsün diye bütün teknikler kullanılmış.

Didem Uzel hayatının en güzel sahnesini çektiğini söylemiş.

"intikam" heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00`de Kanal D`de!

Oc8iZBJZBGyTSi1pjuBPAPsI.jpg

mCya5asLygtIafpeHmE8G4o2.jpg

n0L4LE5f7UIPK9Z8VDSr3ciF.jpg

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim :)

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim :) telefonum galaxy gio nolurrrrrr link verinnnn

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim :) telefonum galaxy gio

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy