2013 Yılının En İyi TV Kanalı Hangisi?

Sizce Hangi Kanal?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
M2np1glz08tPAmhAPg2sYVEZ.jpg

Sizce 2012 yılının en iyi TV kanalı hangisi?

Adaylar;

**Kanal D
**Star TV
**ATV
**Show TV
**Fox TV
**STV
**TRT1
**Kanal 7
**Flash TV
**Beyaz TV
**Kanal TÜRK

Adaylar yayınladıkları program , diziler ve reyting listesine girme durumlarına göre belirlenmiştir.

Ankete oy vermeyi unutmayınız.

Başlıkta 2013 yazılmış :)

Kanal D ve Star Tv diyorum.

Kanal D zaten 2012 Sezonunda çok iyiydi. Bu sene bir az zayıfladı ama en çok izlenen kanal ünvanı hala elinde.

Star dedim çünkü, yaz`dan sonra Star atak yaptı. Yaz dizileri şimdi de şimdiki hali çok iyi. Yani Star 2012`nin yarısında atak yaptı. Şu an da Prime Time 1. si.

şuan için atv
kurtlar vadisi,karadayı,biü gibi kaliteli işleri var
kanal d de izlediğim hiçbişey yok kaliteli buldupum bi yapımı yok kuzey güney hariç(ilk sezon hatrına)
starda izlediğim fazla bişey yok ama iyi kanal işler güçler acun macun falan survivor gelince star zirveyi zorlayacak benim listemde vadi atv de olmasa atv 2.olurdu ama şimdi öyle bi ihtimal yok :D
ve trt 1 :D en sevdiğim kanal hemen hemen tüm dizileri tüm programları izlenebilir tek kanal süper bi kanal canım sıkılınca trt1 i açarım ne varsa izlerim tüm yapımları güzel

Ben Kanal D diyorum.

Kanal D her zaman en iyi kanal olmak için kendi içinde bir çaba gösteriyor. Bir diziyi tutturmak için elinden geleni yapıyor. Fakat Kanal D bu yıl yanlış stratejiler izledi.Dizilerin günü ve saatiyle oynayarak izleyicinin güvenini kaybetmeye başladı. Umarım yakın bir zamanda yeniden böyle bir değişikliğe gitmez.

Star TV neden demedim? O da bir şeyler yapmak istiyor ama bu kanalın herkese değil sadece AB gurubuna hitap etmesi insanları sınıflandırmak gibi bir şey bana göre. Biz kaliteli diziler ve kaliteli programlar yayınlar kaliteli izleyiciye sahip oluruz gibi bir havası var. Kendi kültürümüz yerine batı kültürü örnek alınarak bir şeyler yayınlanıyor. Batı'ya örnek alınmasına bir şey demiyorum ama kendi kültürümüzü de kaybetmeyelim.

Atv'de çok başarılı bu 2013 sezonunda. Fakat hala bazı dizilerine gereken özeni göstermiyor. Ucuz ve bütçesi düşük diziler alıyor.

Show TV 2012 Eylül'de birşeyler yapmak istedi ama yapamadı. 2013'e geldiğimizde de elinde Yaparım Bilirsin ve Pis Yedili dışında pt'de yayınlayacak birşeyi kalmamıştı kanalın. Ali Ayşe'yi Seviyor'u da elinden kaçırınca kanal hepten bitti. Şu saatten sonra ne olur bilinmez fakat el değiştirmesi gerek.

Fox TV'de bu sezon Pt'sine önemli diziler koyan bir kanal oldu. Kanal reklam konusunda da kendini düzeltirse oldu bu iş !

Diğer kanallar hakkında pek diyecek bir şey yok aslında. Stv Tns'nin gelişi ile birlikte projelerinde istediği oranları elde etti. Trt1'de Sbt'de iyi oranlar elde ediyor...

dizi kolik

<<<<<<flash tv>>>>>> ama kimse showa oy vermemiş yazık ben ona oy verdim

Son düzenleme: