Şah Mat | Yeni Dizi | 1. Bölüm

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
1224000.jpg

Not: Başrol olarak "34rcp44" tamamen şans olarak seçildi. Hiçbir torpil ya da kıyak söz konusu değildir.

Tanıtım İçin Buraya Tıklayın.

İlk bölümde herkesten bahsedeceğimi beklemediniz umarım. Yavaş yavaş :A

Şah Mat
1. Bölüm

Yıl 2027, dünyada büyük bir ekonomik kriz var.
Yıl 2028, petrolün varil fiyatı 453 dolara yükseldi.
Yıl 2029, ihtiyaçlar karşılanamıyor. İnsanlar açlıktan ölüyor.
Yıl 2030, Ölmemek için insanlar canileşiyor.
Yıl 2031, Çeteler, mafyalar yaygınlaşıyor.

Çetelerin yaygınlaşmasıyla birlikte insan nüfusu hızla azalmaya başlamıştı. Çeteler güçleniyor, hiyerarşi oluşuyordu.

30 Şubat 2031, Atatürk Orman Çiftliği, Ankara

Yıkılan binaların yenileri yapılamadığı için insanlar sokaklarda yatıyor. İnsanların sığındığı en önemli yerlerden birisi. Orada yaşamaya çalışan iki dost.
34rcp44 ve cookies

cookies: Kanka.
34rcp44: Ne?
cookies: Dünyanın hali malum.
34rcp44: Ee.
cookies: Diyorum ki. Devir çetelerin devri. Biz de mi onlara katılsak? Orcun_22 diye biri var. Beni davet etmişti.
34rcp44: Olmaz. Biz öyle insanlar değiliz
cookies: Öyle insan olma sen o zaman. Açlıktan mı başka bi şeyden mi olürsün bilemem o zaman.
34rcp44: Öyle ölmeye razıyım!
cookies: Sen bilirsin.
34rcp44: Git katıl o zaman! Ben katılmam.

cookies hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.
Orcun_22'a ulaşması lazımdı. Telefon bulmak umuduyla yürümeye başladı. Ankesörlü telefona rastladı. Telefonun başına geçti cebinden kartı çıkarıp soktu ve Orcun_22'un numarasının yazdığı kağıdı çıkardı ve Orcun_22'u aradı.

cookies: Alo. Orcun_22? Ben cookies...
...

07 Haziran 2031, Atatürk Orman Çiftliği

34rcp44 hava karardıktan sonra geri döndü ve gördüğü manzara karşısında şok oldu. Bütün çadırlar yıkılmış, bütün yiyecekler ve sular çalınmış vaziyetteydi. İnsanlar yerde acı içinde yatarken bir silah sesi duyuldu. hemen oraya doğru koştu ve yerde yatan onlarca insan gördü. Ve tam o anda bir kez daha şoka uğradı. Çünkü insanları öldürenlerden birsi
cookies'di. Yanına yaklaştı.

34rcp44: cookies?
cookies: Yat yere. rcp?
34rcp44: N'apıyorsun burada?!
cookies: Açlıktan ölmemeye çaışıyorum.
34rcp44: İnsanları öldürerek mi?
cookies: Evet!
34rcp44: (Bağırarak) Neden?

Tam o sırada
cookies ateş eder ve
34rcp44 sol omzundan vurulur ve yere düşer.

34rcp44: cookies. Neden yaptın bunu?
cookies: Sen bana inanmadın. Güvenmedin!
Orcun_22: cookies! Onu da götüreceğiz.

Emir üzerine
cookies silahın kabzasıyla 34rcp44'e vurdu ve 34rcp44'i bayıttı.

34rcp44 acılı şekilde uyandı. Orcun_22 34rcp44'e yaklaştı. Tam o sırada başkaları tarafından baskın yapıldı ve ve Orcun_22 34rcp44'i yeniden bayılttı.

İkinci kez uyandığında sol omzu sarılıydı. Bu sefer yanındakiler farklı kişilerdi.

34rcp44: Siz kimsiniz. Ne istiyotrsunuz?

Cevap gelmedi. Bir kişi dışarı çıktı. Biraz sonra yanında birisi ile döndü. O kişi
Billy Kane'di.

Billy Kane: Korkma. Bizden sana zarar gelmeyecek. Seni onların elinden kurtardık.

Elini ve ayağını çözdü. Konuşmaya devam etti.

Billy Kane: Orada ne işin vardı?
34rcp44: Iı. Benim yaşadığım yeri basmışlardı. Sonra orada insanları öldüren birini gördüm. O kişi benim eski dostumdu. Sonra onun yanındaki biri ona beni de götürmesini söyledi. Tam uyandığım da siz geldiniz. Beni geri bayıltmışlardı. Öldürdünüz mü hepsini?
Billy Kane: Hayır. Çoğu kaçmayı başardı. Bir kaçını da yakaladık.

Başını öne eğip birkaç saniye sonra yeniden kaldırdı ve devam etti.

Billy Kane: Biz diğerleri gibi değiliz. Evet bir çeteyiz ama diğerleri gibi gaddar değiliz. İyi olan birkaç tanesinden biriyiz. Seni sevdim. Bize katılmak ister misin?
34rcp44: Eıı. Olabilir.

34rcp44 günlerce aralıksız çalıştı ve artık tam bir çete üyesi olmuştu. Bunları en yeni ve en iyi arkadaşı Billy Kane'e borçlu.

Billy Kane 34rcp44'i de çağırdı ve bir konuşmaya girdiler. Konuşan ise Arslan Bey.

Arslan Bey: Biz en büyüklerden biriyiz. Bildiğiniz gibi Avrupa ülkeleri Asya ve Afrika'ya sömürmek için geliyorlar. Bunların arasında Türkiye de var. İngilizler İstanbul'a geldiler. Ve biz onları durduracağız. İstanbul'a gideceğiz.

34rcp44, Billy Kane ve yaklaşık 30 kişi trenle İstanbul'a doğru yol almaya başladılar.
34rcp44 ilk görevine gidiyordu. İlk ama zor bir göreve.

Son düzenleme:
çok süper olmuş aga cookiese sinir oldum ayrıca onu öldürücem :D

aga daha yeni gördüm ya neyse yarın bakarız şimdi vadi sonrası olmaz ama güzel olduğu yorumlardan belli :D