5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

iki Dizimde Bugün oynuyor : BiÜ , 20 Dakika
BiÜ sind Bugünün Lideri <3 umarim 20 dakika da güzel gider...

melek nasıl bıçaklandı yag sapa saglam kuşları aldı :)))) o doktoru bulmak lazım tıp litaretürüne girmesi lazım :)))))))

Reyting iyi senaryo iyi reyting kötü senaryo kötü. Valla gına geldi bu üçkağıtçılıktan hep aynı teraneler. :))) Revan haklı. :)))
Hayır anlamıyorum. Örnek veriyorum. Sen Kuzey Güney`i izlemiyorsun. Bugün "dur bi açayım da belki senaryo düzelmiştir" dediğin oldu mu hiç? Senaryo düzelirse ertesi gün herkes konuşur, reklam olur merak edip izlersin. Sonraki bölümlere etki eder hep bunu söylemişimdir.

Fragmanın rolü var mı? Var. Tabii ki, fragman da bir reklam. Ama fragçandan senaryo anlaşılmıyor. 2 dakikada senaryo çözen bir arkadaş var sadece forumda.

- - - Ekleme - - -

Atv geçen hafta da 30 dakika erken başladı BİÜ`ye. Bu strateji zaten geçen hafta Salı`dan başladı. BİÜ`ye yarıyor. Ama her diziye yaramıyor.

Hayır anlamıyorum. Örnek veriyorum. Sen Kuzey Güney`i izlemiyorsun. Bugün "dur bi açayım da belki senaryo düzelmiştir" dediğin oldu mu hiç? Senaryo düzelirse ertesi gün herkes konuşur, reklam olur merak edip izlersin. Sonraki bölümlere etki eder hep bunu söylemişimdir.

Fragmanın rolü var mı? Var. Tabii ki, fragman da bir reklam. Ama fragçandan senaryo anlaşılmıyor. 2 dakikada senaryo çözen bir arkadaş var sadece forumda.

hacı 1 dakikalık fragmandan senaryoyu herkes çözüyor 2 hafta önce öbzg nin birinci olacagını fragmana bakarak söyledim demek ki tek ben değil herkes çözüyor. demek ki fragmanı izleyip dizye bakmayı kararlaştırmışalar dyani herkes fragmandan diziyi çözmüyor pardon senin dışında herkes çözüyormuş :)))))))))))))))))))))))

21:00 - 21:15 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 8.21 , 2) KANALD: 7.21 , 3) TRT1: 4.92 , 4) STAR: 3.39 , 5) SMNYL TV: 3.05

- - - Ekleme - - -

BİÜ az yükselmiş şuanda.ÖBGZ reklam dönüşü yükselmiş.

20 dakika neresesin seni ne ladar berbat hale sokmuşlar :))) bu şarkıyı nasıl almışlar.. bu arada kerem derem senaryoya müdehale etmiş şuana kadar hiç geriye dönüş yapmadılar :)))) kurtulduk flashbacklerden demek :))))

- - - Ekleme - - -

alinin içinde üseyin bolt gizliymiş arabayı nerden nereye takip etti :))))))))))))))))

geçen hafta 21:00 - 21:15 ortalama 1) KANALD: 8.24 , 2) TRT1: 5.46 , 3) ATV: 4.9 , 4) STAR: 3.85 , 5) SMNYL TV: 3.76 atv geçen hafta reklamdaymış ondan kanal d ve star yüksek çıkmış bu hafta düşmüşler ikiside bu dilimde