Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevmemenizin nedeni dizide biraz havalı oynuyo ondandır ama çok iyi aynura aşkı falan dehşetül vahşet olacak :D

Polat gibi oynadığı için millet soğudu ondan. Polat'ın veliahtı deniyo o yüzden. Fak ettiysen ceket gömlek giyen tek o. Yakas aynı Polat gib. Atkı takması aynı polat gibi. Paltosu da Polat'ın ki :ok:

ikisinde de 1 milyonu geçince güzel bi konum var beyler :D

- - - Ekleme - - -

Polat gibi oynadığı için millet soğudu ondan. Polat'ın veliahtı deniyo o yüzden. Fak ettiysen ceket gömlek giyen tek o. Yakas aynı Polat gib. Atkı takması aynı polat gibi. Paltosu da Polat'ın ki :ok:

aga ne güzel işte liderlik özelliği var adamda ben çok seviyom akifi adamım ya :D

necati dizideki her sezon için alacak izinlerinin hepsini kullandı....evlilik de dahil.....:168:

- - - Ekleme - - -

bize polatın yerini alcak adam lazım.....polatın kopyası değil vadidaşlar....:ok:

Ya vadidaşım. Önemli olan millete kabullendirmek durumu. O yüzden Polat'ın kopyasını yapacaklardır.

valla ben akifi sevmiyorum kgt den sadece 3 kişi seviyorum diğerlerini sevmiiimm Aynura Talha ve Şamili tek geçerim diğerleri bana uıymuyo.

vadidaşlar polatsız vadi olmaz o yüzden boşuna kopyasını falan yapmasınlar

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 181. bölümü, 7 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 181. bölümünde yaşanacaklar:
Polat'ın ameliyatı başarılı olacak mı? Polat eski yüzüne kavuşabilecek mi?
KGT Lideri Akif, Polat'a ulaşabilecek mi? Akif ve Aynura Aksaçlı'yı Sencer'e teslim edecek mi?
Vatanı uğruna mücadelesine devam eden Polat daha ne kadar dayanabilecek?
Eşref Polat'ın suikast girişiminin sırrını çözebilecek mi? Eşref gerçek haini bulabilecek mi?
Sakat olmadığı ortaya çıkan Sencer, Hoca'nın infazını mı hazırlayacak?
Savcı Leyla'yı kim, neden vuracak? Leyla kurtulabilecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 7 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 181. bölümünde olacak…

Özet Fragmana eklendi :D

Son düzenleme:
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 181. bölümü, 7 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 181. bölümünde yaşanacaklar:
Polat'ın ameliyatı başarılı olacak mı? Polat eski yüzüne kavuşabilecek mi?
KGT Lideri Akif, Polat'a ulaşabilecek mi? Akif ve Aynura Aksaçlı'yı Sencer'e teslim edecek mi?
Vatanı uğruna mücadelesine devam eden Polat daha ne kadar dayanabilecek?
Eşref Polat'ın suikast girişiminin sırrını çözebilecek mi? Eşref gerçek haini bulabilecek mi?
Sakat olmadığı ortaya çıkan Sencer, Hoca'nın infazını mı hazırlayacak?
Savcı Leyla'yı kim, neden vuracak? Leyla kurtulabilecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 7 Şubat Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 181. bölümünde olacak…

merakla bekliyoruz

13.jpg

Aynısı Sencerede yapılmalı duy sesimizi senaristler. :bağır:

sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah aksiyon tavan yapar bu bölüm.

- - - Ekleme - - -

13.jpg

Aynısı Sencerede yapılmalı duy sesimizi senaristler. :bağır:

senceri boş ver aga böyle sahneler gelsinde orda kimi yargılicaklarsa yargılasınlar :D

bu hafta tns silkinip kendine gelirse bizim rekorları da geri getirsin......:chargrined:

son 48 saat vadidaşlar iyi hazırlanın büyük geceye......:beguiled:

- - - Ekleme - - -

aynura dışındaki diğer bayan görünmüyo ortalıklarda....yoksa boş zamanlarda tns nin bina inşaatında çalışmaya falan mı gidiyor...öyleyse bizim kaçak reytinglerden de o sorumlu oluyor....:beguiled:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...