Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heran herşey olabilir diyorsun yani polat harici herkes ölebilir

Ölmez. zaten dizinin finali yakın. Finale kadar tutarlar onu.

beyler bence final olmayacak

ben dıyorum kı yenı bır kan lazım yenı şöhretlı polata arkadaş olacak kader birliği yapacak biri.yani kısacası süleyman çakır tipinde bir karakter

ben dıyorum kı yenı bır kan lazım yenı şöhretlı polata arkadaş olacak kader birliği yapacak biri.yani kısacası süleyman çakır tipinde bir karakter

Aynen ya. Öyle bi karakterin yıllar önce gelmiş olması lazımdı.

- - - Ekleme - - -

Pana leyla yi öldürecek böylece polat daha da cildiracak süper olacak

Leyla'nın ölmesini istemem ama RevaN forumu bırakırım dediği için "İnşallah ölüüüürrr" diyorum ::)

bu bölüm süper olcak süper.......leylalar vurulur ama ölmez....ölsede kalplerde yaşar her zaman.....:168:[X(]:ok::indecisiveness: ahanda seç beğen al.....

leyla ölmesin ya güzelliğiyle vadiye renk katıyo :D

vadide kolay kolay yasatmazlar leyla öldü bile zaten olsada olur olmasada fazlalık bence..polatın manitayla işi neymiş :D

Leyla'nın ölmesini sırf RevaN gider diye istiyom. İnşallah ölür :Z
revanın sözünü tutcağını nerden biliyon.....bölüm başlamadan noter tasdikli garanti iste o zaman sende...:beguiled: leyla ölürde revan gitmezse forumdan ölen öldüğüyle kalır yalnız...[X(]

revanın sözünü tutcağını nerden biliyon.....bölüm başlamadan noter tasdikli garanti iste o zaman sende...:beguiled: leyla ölürde revan gitmezse forumdan ölen öldüğüyle kalır yalnız...[X(]

gitmezse yüzüne vururuz zaten. :ok:

Meraklanma sen :X

polatın acısı kendine yetiyor zaten birde manitası ölürseeeeeeeeeee polatı kimse durduramaz herkesi temizler artıkk :D:D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...