4 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

acunun bu yeni formatında bazı kişilerin yarışmacıların hepsi elenebilir :))) süs bebegi gibi kalacaklar :))))))

Öyle bir ihtimal var ama ben hiç bir jürinin yarışmacısının biteceğine inanmıyorum.

Yalan Dünya reklam 21.00 (2. kuşak)

- - - Ekleme - - -

acunun bu yeni formatında bazı kişilerin yarışmacıların hepsi elenebilir :))) süs bebegi gibi kalacaklar :))))))

- - - Ekleme - - -

10 dakika baktım gülmedim strı açtım artık nasıl güzelse :)))
Senin beğendiğin ne var ki? Senin beğenmediğin beğenilemez mi? Azıcık alçak gönüllü ol.

atv bu gidişle daha çok düşer karadayı yeni bölümü 5 almış millet özet sanıyo napıyo bu kanal rakip biri ele mi geçirdi bu kanalı ne :kiki:

her hafta pazartesi kanal d-atv aynı anda reklama giriyor star reytingleri götürüyor
atv yöneticileri bunu göremiyorlarmı
birinciliği acuna kaptıracaklar

20:45 - 21:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
8.93 , 2) STAR: 6.89 , 3)
KANALD: 4.17 , 4) TRT1:
3.28 , 5) FOX: 2.37

Yalan Dünya reklam 21.00 (2. kuşak)

- - - Ekleme - - -

Senin beğendiğin ne var ki? Senin beğenmediğin beğenilemez mi? Azıcık alçak gönüllü ol.

begendiklerimi yazıyorum ya işler güçleri begeniyorum karadayının senaryosu fena değildi bir ara aama bu ara durdu.. biü nün görüntüüleri çok iyi yetermi bu kadar begendiklerim :))))))))))))

benim begenmediğim tabiki begenenler olur tabi ne aradıgına baglı.. :))))) ama yalan dünya bir yıldır yazıyorum boşluk dizisi aşırı klışe