ATV ekranlarında dün akşam başlayan Bizim Okul dizisi bende büyük hayal kırıklığı yarattı.
Öncelikle 10. sınıfa giden haylaz bir sınıf var.10. sınıf dedim ama görüntüleri maşallah üniversiteyi bitirmiş gibi gözüküyor.
Müzikleri Murat Evgin yapmış ama yine de Akasya Durağını anımsatan bir çok melodi çaldılar.
Oyunculuğa gelirsek , orada da hayal kırıklığı yaşadım. Yalnız Cem Davran , Zeki Alasya ve Volkan Severcan rollerinin hakkını vermiş.Diğer oyuncuların performansları ise yapmacık olmuş yada hiç olmamış.
Dizinin senaryosunda ise daha ilk bölümden hata ortaya çıktı. Hatayı incelemek isterseniz ;https://fav10.net/f531/bizim-okul-dizisinden-buyuk-hata-ff-ozel-179927/
Akasya Durağına saçmaladılar derdik ama en azından oyunculukları iyiydi ve rollerinin hakkını verirlerdi.Ve saçma dahi olsa güldürürdü ama Bizim Okul dizisi güldürmeyi de pek başaramadı.
Akşam diziye bir şans verip izledim ama keşke izlemeseydim.En azından şuan böyle eleştirmezdim ve boşu boşuna vaktimi harcamak zorunda kalmazdım.
Diziyi izlerse küçükler izler ki bunun da olacağını düşünmüyorum.
hayret bi şey ÖZEL
Bu köşe yazarın yazıları ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir
Son düzenleme: