Bizim Okul Dizisi Büyük Hayal Kırıklığı Yarattı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
9Lf8pOLPaHTiri2TreS8z07E.jpg

ATV ekranlarında dün akşam başlayan Bizim Okul dizisi bende büyük hayal kırıklığı yarattı.

Öncelikle 10. sınıfa giden haylaz bir sınıf var.10. sınıf dedim ama görüntüleri maşallah üniversiteyi bitirmiş gibi gözüküyor.

Müzikleri Murat Evgin yapmış ama yine de Akasya Durağını anımsatan bir çok melodi çaldılar.

Oyunculuğa gelirsek , orada da hayal kırıklığı yaşadım. Yalnız Cem Davran , Zeki Alasya ve Volkan Severcan rollerinin hakkını vermiş.Diğer oyuncuların performansları ise yapmacık olmuş yada hiç olmamış.

Dizinin senaryosunda ise daha ilk bölümden hata ortaya çıktı. Hatayı incelemek isterseniz ;https://fav10.net/f531/bizim-okul-dizisinden-buyuk-hata-ff-ozel-179927/

Akasya Durağına saçmaladılar derdik ama en azından oyunculukları iyiydi ve rollerinin hakkını verirlerdi.Ve saçma dahi olsa güldürürdü ama Bizim Okul dizisi güldürmeyi de pek başaramadı.

Akşam diziye bir şans verip izledim ama keşke izlemeseydim.En azından şuan böyle eleştirmezdim ve boşu boşuna vaktimi harcamak zorunda kalmazdım.

Diziyi izlerse küçükler izler ki bunun da olacağını düşünmüyorum.

hayret bi şey ÖZEL

Bu köşe yazarın yazıları ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir

Son düzenleme:
bu diziyle ilgili nasıl bir hayal kurdun ki. erler filim ve akasya duragı oyuncuları

Zaten bir beklentim yoktu o yüzden hayal kırıklığı da yaşamadım . :D

Klasik bir dizi olacak gibi izlemedim ama yorumlar bunu gösteriyor.Ama alternatif olacaktır.

Bence Cem davran zeki alasya gibi oyuncuların bu rolleri kabul etmemesi lazım.

Onlar da kendilerini düşünmek durumunda. Günümüzde özellikle komedi dizisi tutturmak çok zor. Bu türü en azından sahiplenen bir kitle var ve tutma şansı daha yüksek. Biz hiç sevmiyoruz ama total izleyicisi çok seviyor ki bu dizileri yıllardır Arka Sokaklar, Akasya Durağı devam ediyor. :)

Zeki Alasya biraz Mahmut Hoca'ya benzetilmiş gibime geldi.Haylaz bir sınıf ve onları sürekli cezalandıran bir müdür.:)

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki gördüğüm en kötü lise dizisi oyunculara rağmen hele öğrenciler berbat ötesi.

Bora Akkaş(Zekai) ve keçe kardeşler olsa diziyi kurtabilirdi belki.