Merhamet Dizisi Hangi Gün Yayınlanır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhamet Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

• Salı PT1

Oy: 0 0.0%
  • Salı PT2

• Çarşamba PT1

• Çarşamba PT2

• Perşembe PT1

• Perşembe PT2

• Cumartesi PT2

• Pazar PT1

• Pazar PT2

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Başrollerini Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağın paylaştığı, yapımcılığını Most Productions`ın üstlendiği yeni dizi Merhamet merakla bekleniyor.

Kanal D`de yayınlanacak olan dizinin, yönetmen koltuğunda Gül Oğuz ve M. Çağatay Tosun oturacak.

Dizinin senaristi Mahinur Ergun olacak. Mahinur Ergun daha önce Çatısız Kadınlar, Şaşıfelek Çıkmazı ve Nasıl Evde Kaldım gibi dizilerin senarist ve yönetmenliğini yapmıştır. Başarılı senarist Asmalı Konak ve Haziran Gecesi gibi dizilerde de çalışmıştır.

Peki sizce "Merhamet" dizisi hangi gün yayınlanır?

pBOCuop12V25UVjjnkjstUMV.jpg

Son düzenleme:
Başlığı öyle bir yazmışsın ki bende günü belli oldu sandım :) Şuan pazartesi olabilir gibi gözüküyor ama haftasonu da olabilir.

bence cuma olur nedense arka sokaklar abde yine 3e düştü böyle giderse cumaya gelir dizi

Cuma da mantıklı aslında. Hanımın Çiftliyi yayınlandığı ilk bölümden beri Cuma hiçbir grupta zirveyi bırakmamıştı. Orda da Özgü Namal vardı. :D

Pazartesi en güçlü aday fakat böyle bir durum Kanal D için hayal kırıklığı olabilir. Hem dizi tutmayabilir hem de Yalan Dünya ile Kayıp Şehir iyice zarar görebilir...

Açıkcası daha önce bu dizinin ismini falan duyunca tutmaz demiştim. Fragmanı beğendim ama. Hangi gün olursa olsun ilk bölümünü izleyeceğim. Beğenirsem devam ederim. :)

Merhamet dizisinin hangi güne konacağını tahmin etmek çok güç.

Ben Bilmem Eşim Bilir'de ki düşüş devam ederse hafta sonu yayınlanabilir ama bu dizinin pek başarılı olacağını sanmıyorum. O yüzden pt1'e konmamalı. :)