Vadi'nin Buna İhtiyacı Var!

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060
4425132.png

Kurtlar Vadisi Pusu'nun izlemediğim bölümleri izlerken aklıma geldi. "Şimdilerde böyle sahneler neden yok?" diye. Bence bu sahneler diziye büyük bir renk katıyor ve benim en sevdiğim sahnelerden.

123.bölüm Polat Alemdar Yürüyüş| Mardinli watch | ******
Polat Alemdar Yürüyüş... | Facebook
126.Bölüm.Polat Alemdar Yürüyüs...(CENDERE MUZIK) | Facebook
Polat Alemdar YÜrÜyÜŞ - FaceDL ****** Best Videos
Polat Alemdar Yürüyüşü... [Özel Video] [HQ] - Zapkolik TV

aynen aga valla ya harika yürüyüş sahneleri vardı önceden arada yapmamalılar böyle gerçi polat yok ki yürüyüş olsun :kiki:

- - - Ekleme - - -

of bee harika aga ya :D

Polat yok ama maskeli yürüse de fena olmaz hani :D

Son düzenleme:
Yürüyüş sahnesi mi? :uncomfortableness: İlk defa böyle bir sahne ismi duyuyorum. :D

vadideki bazı efektler vadiye yakışmıyo görüntü yönetmeni ve yönetmen değişmeli

- - - Ekleme - - -

yok aga onu senaristler yazar

senaristler her zaman yazmaz aga bazen yönetmeninde el atması lazım ne güzel görüntü yönetmeni Tevfik Şenol du adamı gönderdiler ya.

Yürüyüş sahnesi mi? :uncomfortableness: İlk defa böyle bir sahne ismi duyuyorum. :D

Yürüyş sahnesi ya. Bide cendereyi koyuyolar alttan. Oooohhhh :oley:

Kendine bak çünkü dizideki yürüyüş sahnelerine ihtiyacı olduğunu düşünen sensin. :)

Sadece başlığı okumakla olmaz. Konunun içeriğini de oku bence :ok:

vadideki bazı efektler vadiye yakışmıyo görüntü yönetmeni ve yönetmen değişmeli
- - - Ekleme - - -

yok aga onu senaristler yazar

Senaristler gidip orayı basacağını söyleyeceği lafı yazar. Yönetmen ise orada söylediği laftan sonra "Gel şöyle bi yürü bakıyım. Sonra alttan bi de cendere koyarız" demesi lazım. Ama Onur TAN'da nerde o düşünce? Pehh

Şuan yüreyecek durumda değil belki bir 10 bölüm sonra olabilir aga. :D

10 bölüm önce de yoktu aga :X

Yürüyş sahnesi ya. Bide cendereyi koyuyolar alttan. Oooohhhh :oley:

Sadece başlığı okumakla olmaz. Konunun içeriğini de oku bence :ok:

Senaristler gidip orayı basacağını söyleyeceği lafı yazar. Yönetmen ise orada söylediği laftan sonra "Gel şöyle bi yürü bakıyım. Sonra alttan bi de cendere koyarız" demesi lazım. Ama Onur TAN'da nerde o düşünce? Pehh

10 bölüm önce de yoktu aga :X

işte aga bende takasa söylüyorum ama dinlemiyo gerçekten onur tanla devam etmeleri mantıksız.Ama tahminimce 3 bölüme kadar onur tan gidicek :D