FF Sorgu Odası - Hafta 30- Sorgudaki İsim: Almila

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında hakkında pek bi düşüncem yok ama Kvp fanlarındansın kendini tanıtırsan sevinirim :)

Forumda oluşan "KVP Fanı" düşüncesine pek uymayan birisiyim. Daha objektif olduğumu düşünüyorum. İnsanları davranışları izlediği dizler sebebiyle falan önyargılı yaklaşmam. "Genel olarak" önyargılı değilimdir.

Teşekkür ederim sınavlar işte. :( Kimseyle konuşamıyorum doğru düzgün. :)
Rica ederim :) Yaz gelince konuşuruz :) Bende giremiyorum doğru düzgün :(

- - - Ekleme - - -

Forumda oluşan "KVP Fanı" düşüncesine pek uymayan birisiyim. Daha objektif olduğumu düşünüyorum. İnsanları davranışları izlediği dizler sebebiyle falan önyargılı yaklaşmam. "Genel olarak" önyargılı değilimdir.
Böyle olmana çok sevindim :)

hakkımda düşüncelerin ?

hakkımda düşüncelerin ?

Başlarda aramız çok iyiyidi. Ama bazı farklı düşüncelerimizden dolayı eskisi gibi olamadık.
Hayatım boyunca Kvp'yi bu kadar seven başka birini görmedim :).
Aslında fanlığını biraz kontrol altında tutabilsen belki herşey çok daha iyi olabilir. :)

Hayatında en unutamadığın olay?

Hadi ben vadi fanıyım sen kanal d de ne varsa onun fanısın sana tavsiyelerim olacak almila :d senin de bana olabilir :d

Hayatında en unutamadığın olay?

Geçen sene basket antrenmanından sonra arkadaşlarımın bana hazırladığı muhteşem doğum gününü ardından gelen hocamızın bizi rezil edip partimizi yarıda kesmesini bide bunun üstüne disipline gitmemizi unutamıyorum bi türlü :)

- - - Ekleme - - -

Hadi ben vadi fanıyım sen kanal d de ne varsa onun fanısın sana tavsiyelerim olacak almila :d senin de bana olabilir :d

Kanal D'de sürekli olarak izlediğim sadece iki dizi var :) İntikam ve Yalan Dünya bunun dışında öbgz ve uek arada sırada denk geldikçe izliyorum :)
Ben senin vadi fanlığına birşey demiyorum ama biraz abartıyorsun sanki :) Dinliyorum tavsiyelerini ?

Benim Hakkımda Ne Düşünüyormuşsun ki? (b)

Seninle ilk kez intikamın ilk bölümünden sonra forumda konuşmuştuk. Bazı yorumların çok hoşuma gidiyor. beren fanlığın ve Huzur Sokağı ortak noktamız ama malesef hakkında fazla bi düşüncem yok. kendini tanıtırsan sevinirim :)

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyosun?
Sende tam olarak buğra gibisin. Fox fanlığından editör olduktan sonra uzaklaştın biraz. Ama böylesi çok daha iyi oldu. Bu arada Zeynep Çamcıyı hiç sevmem :) ayrıca eski nickin daha iyiydi :)

- - - Ekleme - - -

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)

Açtığın anket konularıyla seni tanımayan yoktur sanırım :) Çoğu zaman güzel konular açıyorsun ama bazı konularını gereksiz buluyorum :) Sılaya olan hayranlığını seviyorum :)

Seninle ilk kez intikamın ilk bölümünden sonra forumda konuşmuştuk. Bazı yorumların çok hoşuma gidiyor. beren fanlığın ve Huzur Sokağı ortak noktamız ama malesef hakkında fazla bi düşüncem yok. kendini tanıtırsan sevinirim :)

Bahsedeyim :) Seninle 3 ortak noktamiz varmiş aslında...Yalan Duya'yı bende izliyorum...G.A.G ve Avrupa Yakası'ndan gelen Gülse Birsel aşkı Yalan Dunya'da devam ediyorum:) Bazı karakterler olmasada her bölümünü internetten izlemeye çalişirim :X

en sevdiğin yemek
en sevdiğin spor dalı
en sevdiğin futbolcu
en sevdiğin kanal :D

Klasik soruyu sormak lazım Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun ?

Tuttuğun Takım ? :D

Klasik soru benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...