Sizce Karadayi Dizisinde Feride gercekleri ögrendiginde Mahir'i affeder mi?

Feride, Mahir'i ögrendiginde hala sevecek mi?

• Evet, Ask galip gelecek

Oy: 2 100.0%
  • Hayir, Adalet ruhu sebebiyle Mahir'i birakmak zorunda kalacak

Oy: 0 0.0%
  • Fikrim Yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,187
Puanı
1,061
Feride, Mahir'i, daha dogrusu suan icin Salih'i Ic islerinin gizli ajani zannediyor.

Peki, Feride Salih'in Mahir Kara oldugunu ögrendiginde, gercekleri ögrendiginde, hala onu sevebilecek mi? Yoksa Hakime Hanim agir mi basacak?

Hemen kabullenmez ama zaman ilerledikçe yumusar ve ask devam eder

Mahir'i iç işlerinin gizli ajanı olarak mı biliyor? Bunu Turgut Savcı birkaç kez ima etti fakat bizzat söylemedi ve Feride'de bu konuda net birşeyler kazandırmadı kafasında.Şu an onun için Salih sadece stajını yapmakta olan hırslı bir avukat.

Gerçekleri er yada geç öğrenecek fakat bu gerçekler aşkın önüne geçmeyecektir.Sonuçta dizi Mahir&Feride aşkı üzerine kurulu.Feride her ne kadar bu durumdan sonra tepki göstersede Mahir'i eninde sonunda affedecektir.Ama onun affetmesi bu aşkı devam ettirebilir mi orası şüpheli.Çünkü daha işin içine aile faktörleride girecek.Mahir'in ailesi bu durumda pasif kalabilirler belki ama bakanın bu konuda çok sert olacağını düşünüyorum.Ayrıca ortada birde Turgut Savcı faktörüde var.Feride kesinlikle affedecektir fakat bu aşkın önünü açmaz. :)

Mahir'i iç işlerinin gizli ajanı olarak mı biliyor? Bunu Turgut Savcı birkaç kez ima etti fakat bizzat söylemedi ve Feride'de bu konuda net birşeyler kazandırmadı kafasında.Şu an onun için Salih sadece stajını yapmakta olan hırslı bir avukat.

15. bölümü bir daha izle, yemekte Savcı Turgut hepsini Feride'ye anlattı. :)

- - - Ekleme - - -

Son 2 bölüme hiç bakmadın heralde. :)

Turgut Feride'ye anlatti, Feride'de arastirmaya girdi "Salih" nerede oturuyor falan. Sonra anladi ki orada oturmuyor, üstüne birde Turgut'un söyledikleri.

Daha sonra Feride ve "Salih" konustular. Aslinda Mahir herseyi anlatmak icin yanina gitti, ama isler öyle bir yere geldi ki, Feride gizli görevde oldugunu biliyorum, anlayabiliyorum dedi ve Mahir kala kaldi. Yani binevi yalani devam ettirdi.