"Ben Bilmem Eşim Bilir" Sıkmaya Başladı !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ben Bilmem Eşim Bilir" özellikle bazı oyunlarıyla izleyiciyi sıkmaya başladı.

İlker Ayrık'ın başarılı sunumuyla ekrana gelen yarışmada oyunların değişmemesi ve bazı oyunların türü sebebiyle uzun sürmesi izleyiciyi sıkıyor. Yiyecek içecek oyunları izleyiciyi bağlıyor, kabul. Bu oyunların kalkması taraftarı değiliz. Gayette eğlenceli oluyor izlemesi. Ancak yarışmada ki bardak oyunu, portakal oyunu vb. oyunlar seyirciyi kaçırıyor.

Bir de oyunların sürekli değişmesi, yeni oyunlar türetilmesi gerek. Yarışmanın her bölümünde hemen hemen aynı oyunlar olması da izlerken o eğlendiren havayı soğuruyor bir anda.

"FİNAL OYUNU" DEĞİŞMELİ !

Final oyunlarında ise genelde yetenek gerektiren oyunların yer alıyor olması bir çiftin daha başarılı olmasını sağlarken diğer çiftlerin kaybetmesine neden oluyor. Bana kalırsa bu oyunları her yarışmacıya göre yapmalılar ve montajda da süresini biraz kısaltmalılar. Son oyun çok uzun sürüyor.

esimbilir.jpg

dizi kolik

Bence hala gayet güzel ama bazi oyunlar fazla sürüyor

Bende güzel olduğunu düşünüyorum.Yetenek Sizsinizde aynı durumda ona bakarsan :)

Bende güzel olduğunu düşünüyorum.Yetenek Sizsinizde aynı durumda ona bakarsan :)
Yetenek Sizsiniz'i TV'den izlemiyorum. Önemli yetenekler olunca nette öğrenip izliyorum.

Ben Bilmem Eşim Bilir'e bakıyorum arada. Bende kötü demedim programa fakat programın bahsettiğim kötü yanları düzeltilebilir. :)

Sunucusu İlker Ayrık olmasa zap yaparken bile bakmam. Çok sıkıcı oyunları . :D

Bazı oyunlar, özellikle final oyunu çok uzun.

Sürekli yayında oldukları için ve sürekli geliştirmekte olmadıkları için biraz sıkmaya başladı. Bu zaten reytinglere yansıdı. Yetenek Sizsiniz Türkiye ile kapışırdı zamanında, çok iyi reytingler alırdı ve şimdi artık biraz o günlerden uzak. :)

Final oyunları programın en heyecanlı kısmı bence.4 fark yapan kazanıyordu yanılmıyorsam,yeterince adil.Yumurtayı ters çevirme,topu üfleme gibi oyunların yetenek gerektirdiğini sanmıyorum,normal bir insan evde onları denememiştir.Bence yeme yarışmaları sıkıcı asıl,aksiyon gerektiren oyunları seviyorum.Her hafta 1-2 yeni oyun oluyor sanırım,ağırlıklı olarak tutmuş oyunları tercih etmelerini normal buluyorum ama ben de sıkça yeni oyun olmasını siterim.

Neden sıksın ki? Oyunlar değişiyor arada. Üstelik final oyunu da sabit değil. Ama bazı oyunların da değişmemesi lazım. Mesela biber yeme klasikleşti, topuklu ayakkabı klasikleşti. Bunlar değişmemeli asla. Ama asıl sıkan şey; yarışmacılar. Yarışmacılar ne kadar renkli olurlarsa o kadar keyifli oluyor. :)

Ben çok seviyorum bütün oyunlarını. Çok eğlenceli.

Elbette, oyunlar zamanla değişecek. Ocak ayındayız ama Filan oyunu neredeyse 3 kez değişmiş. Bundan daha fazla değişmesini bekleyemeyiz. :)

BBEB'nin reytingleri macundan çok kötü sayılmaz. Anlıkta YST 13-14 alıyorsa BBEB de 10-11 alıyor :) Bazı oyunlar biraz klasikleşti ama yıllardır özlenen aile yarışmalarını yeniden evlere getirdi bence.

dizi kolik dogru diyor zaten düşen reytinglerden belli üstelik show ve atv nin boş gününde o kanallarda hafta sonunu doldursun benbilmemin esamesi okunmaz

Ben de uzun zamandır izlemiyorum. Her yarışmanın bir ömrü var Ben Bilmem Eşim Bilir'in de artık yavaş yavaş dolmaya başladı. Mart - Nisan gibi araya çıkıp yazın tekrar geri dönmesi mantıklı olabilir. :)