Berk Atan'ın Geleceği Çok Parlak !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
"Best Model Of Turkey" ve "Best Model Of World"de 1. olan manken Berk Atan'ın amacı ve hayalleri var. Başarılı bir oyuncu olmak !

O kadar hırslı ki bu konuda o azimle önüne koyduğu hedefi başarması gerektiğini düşünüyorsunuz. Örnek aldığı kişiler var : Başta Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi Best Model'da iyi derecelik edinen ve kariyerinde oyunculuğu seçmiş ve başarılı kişileri örnek alıyor.

Berk Atan eğer gerçekten iyi bir eğitim olursa neden olmasın? Hem duruşuyla, hemde belirlediği hedef doğrultusunda ilerlerse başarılı olacağına çok inanıyorum.

"Berk Atan" Manken olmadan önce bir dönem futbolla da ilgilenmiş.

Berk-Atan-1.jpg

dizi kolik

Gördüğüm kadarıyla kendine fazlasıyla güveniyor ve bu onun için bir artı. :)

Bu yarısmalarda birinci olan herkes model olmak istiyor nedense :)

Gördüğüm kadarıyla kendine fazlasıyla güveniyor ve bu onun için bir artı. :)

Çok iyi bir duruş sergiliyor. Özellikle uslubu çok güzel. Kimseyi kırmadan nerede ne diyeceğini iyi bilen birisi ve şu an hedefine odaklanmış durumda.

Kendisi için geleceğin çok parlak olduğuna inanıyorum. Umarım TV Dunyasında ve sinemada başarılı olur. :)

Bu yarısmalarda birinci olan herkes model olmak istiyor nedense :)
Modeller zaten. :F

Oyuncu demek istedin sanırım. :)

Çok iyi bir duruş sergiliyor. Özellikle uslubu çok güzel. Kimseyi kırmadan nerede ne diyeceğini iyi bilen birisi ve şu an hedefine odaklanmış durumda.

Kendisi için geleceğin çok parlak olduğuna inanıyorum. Umarım TV Dunyasında ve sinemada başarılı olur. :)

Best Model Of The World yarışmasına bakmıştım, onun kendine güveni tamdı. Belkide aralarındaki en iyi modeldi. :)

Modeller zaten. :F

Oyuncu demek istedin sanırım. :)

Aynen ::D

Çağatay Ulusoy'u bırakıyorsun sanırım ve yeni ismin Berk Atan. :)

gerçekten PARLAK bir çocuk :))))))) bu çocuk fatih terimin kızını reklam amaçlı kulanan çocuk değil mi daha yolun başında böyle işlere giriyorsa ilerde işii yaş ama çagtay ulusoyun bu durumu bu çocugun önünü açacaktır

Son düzenleme:
Hayir tabiki... Cagatay`i neden birakayim ki. Su an Berk Atan`i degerlendirdim diye boyle bir kaniya varmak kotu.

Cagatay`in yeri bende her zaman ayridir. :)

İlerleyen yıllarda Berk Atan'ın da sevdiğin kişiler arasına zirveye oynayacağını düşünüyorum, yanılıyor muyum? :)

İlerleyen yıllarda Berk Atan'ın da sevdiğin kişiler arasına zirveye oynayacağını düşünüyorum, yanılıyor muyum? :)
Berk Atan şu an benim için yakışıklı birisi sadece ama Çağatay'la aynı yeri tutamaz. Benim Çağatay Ulusoy'u düşünmediğim gün yok.

Berk Atan'ı da tutkunu olacağım bir dizide görürsem severim elbette ama Çağatay'ın yerini tutamaz. :)

Berk Atan şu an benim için yakışıklı birisi sadece ama Çağatay'la aynı yeri tutamaz. Benim Çağatay Ulusoy'u düşünmediğim gün yok.

Berk Atan'ı da tutkunu olacağım bir dizide görürsem severim elbette ama Çağatay'ın yerini tutamaz. :)

Sevmen için dizide yer alması şart yani. Çağatay Ulusoy'u sevmeyi hiçbir şekilde bırakmazsın, anlaşıldı. :)

Bir pozitif yaklaş aga birşeye. Ali Taran ve Sergen Yalçın Yetenek Sizsiniz Türkiye'de neyse, bizde de sen osun. Yani hiçbirşeyi beğenmiyorsun. :D

aga ne alaka :D bence bişey olmaz bundan dizikolik arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum zeynep çamcı vs. vs. sıradan isimler abartıya gerek yok model ama oyuncu tipi yok gibi :D

aga ne alaka :D bence bişey olmaz bundan dizikolik arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum zeynep çamcı vs. vs. sıradan isimler abartıya gerek yok model ama oyuncu tipi yok gibi :D

Makyajla falan her türlü olur. Televizyon dünyasında oyuncu tipi olmayıp, dizilerde ve filmlerde rol alan fazlasıyla oyuncu var. :D

Sevmen için dizide yer alması şart yani. Çağatay Ulusoy'u sevmeyi hiçbir şekilde bırakmazsın, anlaşıldı. :)

Nickimden de mi anlaşılmıyor? :)

Berk Atan ve Zeynep Çamcı Vadi'de oynasaydı yorumlarının 360 derece farklı olacağına eminim. :)

Son düzenleme:

Nickinden anlaşılıyor, evet. Müzik yapması falanda önemli olmaz yani senin için. :)
Oyunculuğu seçtiği için de ilgim oldu Berk Atan'a. Ama bu bir sevgi değil. :)

Müzik dalında herkes kolay kolay BAŞARILI olamıyor. 100 kişi içinde şarkıcıyım diye geçinenler arasında toplasan ŞARKICI diye nitelendirilecek 10 kişi ya çıkar ya çıkmaz. En basitinden Sinan Akçıl geldi aklıma. :d