Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Final Sahnesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu fotoyu paylaşmıştım. 3 mesaj kadar üstte :X
 
Final bölüm sahnesini şimdi izledim de o yavaşlatılmış kurşun sahnesi hiç olmamış bence.Bu sahneyi kesinlikle kurtarabilecek tek durum Maskeli'nin çelik yelek giymiş olması.Eğer tam tersi bir senaryo yazılmışsa olmayacaktır.O yavaşlıkta bir kurşundan jet hızıyla kaçırmazlar umarım maskeliyi.Ya da umarım eliyle durdurmaz kurşunu :)
 
merak etme senaristler senden iyisini bilir

- - - Ekleme - - -

adamlar ağzıyla kuş tutsa yine olmaz deniz anlıyorum
 
merak etme senaristler senden iyisini bilir

- - - Ekleme - - -

adamlar ağzıyla kuş tutsa yine olmaz deniz anlıyorum

Neden tersliyorsun takas.Kötü bir şey demedim ben.Sadece orada yapılması gereken çelik yelek olması bence.Aksi takdirde inandırıcılığının gideceği yönünde benim fikrim.
 
sahneyi görmeden bişey diyemeyiz herşey olabilir senaristlere güvenim tam
 
Vurulmaması imkansız gibi ne ara çekilecek kurşunun girmesi 1 saniyelik bir olay. :D
 
Aynen dün takasa anlatmak istediğimde buydu çekilirse çok saçma olur dedim bende.Tek saçma olmayacağı nokta çelik yelek olur. :)

çelik yelek hadi var diyelim peki kurşun göğüsünemi geliyor hayır yani çelik yelek olsada bi işe yaramaz.