Forumun en cevapçısı ve en alttan alan 3'lüsü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakup bak böyle olmalıydı başlık:

forumun en hazır cevabı ve en sakini gibi :D anlatabildim mi

O kadar zor bi konuya degindinki anlamadim, birdaha anlatsana :)

- - - Ekleme - - -

Beyler tamam üzerine gitmeyin.Adam anket paylaşmak istemiş,emeğe saygı bize de cevaplamak düşer :)

Biraz gec oldu, bi kere takasin eline melzeme verdin, simdi kullanirda kullanir :)

- - - Ekleme - - -

yakup bak böyle olmalıydı başlık:

forumun en hazır cevabı ve en sakini gibi :D anlatabildim mi

Sakin ne alaka ? Normalde sakin olup forumda tez canli olanlar olabilir.. :)

Bence ordaki cumle bozukluguna sebeb olan 3'lü denilmiş olması :X Senin yazdiğin kolaya kaçmak :F:F Başlıktaki 3'lüyü cıkar senin sorduguna eş değer :X

cevapçı nedir usta öğretmenci gibi :D benim gibi imla kurallarına uygun türk dil kurumu kurallarına birebir uyan bi anlatım :D

3'lusu yerine 3 isim olabilirdi.. Aklima geldi ama o anda coktan konuyu ac'a tiklamistim :)

Takas sen kendini gerçekten alttan alan biri olarak görüyor musun yoksa bizle dalga mı geçiyorsun anlamadım :D

ilk 5 e girerim aga :D

- - - Ekleme - - -

yakup ilk defa senin konu açtığını gördüm öncekileri hatırlamıyom :kiki:

Bence hatirlamak istemiyosun.. Hatirlarsan reyting anketleri catisi icinde, dizilerle - uyeleri edlestiriniz ? Sorulu bi konu acmistim ve reyting anketleti konusuna bomba gibi bi hitle girip, hit rekorlarini alt ust etmistim. :kiki:

@takas'ın kanatlari eksik beyler :F:F Belki bu altan almayla yakında oda çıkar :X:X

takas değilde başka sı mı yazıyor acaba kendini en alttan alan üye yapmıs :D ve sakinmiş kızgınlıgı nasıl acaba :d

arkadaşlar bakın tartışmalara girmeyle lattan almayı ayırın ayıramıyosunuz işte :D ben belki arada bir tartışmalara giriyom ama alttan almayı bilirim :D

Alttan almış halin buysa almamış halini merak ediyorum takas :D

- - - Ekleme - - -

Şunu ilk 100 yapsak :D

deniz iyi güldürüyon gece gece ilk 100 e kahkaha attım oha forumda 100 kişi bile yok abartmayalım ilk 15 kesin orası kesin :D