24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AB'de 8.32 ratingle Yetenek Sizsiniz lider! 6.42 ratingle Kurtlar Vadisi 2. sırada! 5.22 ratingle İntikam 3. sırada!

vadinin girişe bak deli gibi giriyor of of o nasıl giriş öle sesi açtım ki :D

Totalde kimse İntikam Vadiyi geçecek demiyor sakin olun arkadaşlar.

A/B`yi kastediyoruz biz.

intikam ab d de birinci olamaz toteldede kafanızdan bu düğşünceleri yok edin

SBT`nin A/B`sine bakmaya bile gerek yok. Ya da bakalım. +5 reyting olarak. :F SBT`ye kalsa Zengin Kız Farik Oğlan birazdan zirveyi alacak.

matemsiz yaşamanın yolunu bulmuşlardır...yada tarihte ilk suyla değilde reytingle çalışan insanlar olabilirler...
:encouragement:

çözemedim bunlar neyle çalışıyor üstelik hiç akrabaları falanda yok dükkanıda kapamaışlar insan dükkanı kapatır evde bir kaç gün taziye tutar yahuu ne geniş aileymiş bunlar :)) allah bilir köpeği ölseydi yagmurun daha çok tantana çıkardı :)))

Totalde 8.52 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 8.25 ratingle İntikam 2.sırada! Zengin Kız Fakir Olan 5.98 ratingle 3. sırada!

Nerde cikti? TNS'de 20 Dakika AB'de ikinci oldu. Degisen birsey yok. Intikam zaten birinci olamazsa yazik olur ben diyorum zaten. Acun'u bilhassa gecmesi lazim.

Ab'de olduda ne oldu.. Siralamaya fazla takilma 2. Sirada olup 3reytibg alsadami sevincen?? Totelde daha obgzk ozeti gecemiyor..ab'de de az farkla ozeti gecmis.. Kabullen yada kabullenme ama gercekler bu. İntikam ab'de zaten gecti yst'yi. 2 hafta once sbt' ab de 5 almisti ama tns'de 10 o yuzden fazla guvenmeyin du anliklara..

SBT işte. İntikam ona göre Total dizisi.

Totalde 8.52 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 8.25 ratingle İntikam 2.sırada! Zengin Kız Fakir Olan 5.98 ratingle 3. sırada!

<iframe id="twitter-widget-0" class="twitter-tweet twitter-tweet-rendered" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" style="display: block; border-color: rgb(238, 238, 238) rgb(221, 221, 221) rgb(187, 187, 187); border-width: 1px; border-style: solid; max-width: 99%; min-width: 220px; margin: 10px 0px; border-top-left-radius: 10px; border-top-right-radius: 10px; border-bottom-right-radius: 10px; border-bottom-left-radius: 10px; box-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.14902) 0px 1px 3px;" title="Embedded Tweet" width="500" height="207"></iframe><blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p>AB'de 8.75 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 7.34 ratingle İntikam 2. sırada! 5.11 ratingle Zengin Kız Fakir Oğlan 3. sırada!</p>&mdash; Rating Mühendisi (@ratingmuhendisi) <a href="https://twitter.com/ratingmuhendisi/status/294520745944551424">Ocak 24, 2013</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
<script async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
<script async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ben demiyom Rating Mühendisi Diyo
<iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" style="display: none;"></iframe>

<iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" style="display: none;"></iframe>

Forum İstatistikleri

Konular
172,759
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir