Reyting Tahminleri Yarışması

Bugün yeni katılanlar olsada düne göre az tahmin yapıldı. Dün tahmin yapanlar galiba sonuçtan pek memnun olmadı :)

Ya ben birşeyi merak ettim. Ayın veya yılın rating tahmincisi olsak ne olur olmasak ne olur? Rütbesi mi olacak o kişinin? Ya da ayrıcalığı ne olacak? Orasını biraz açar mısın?

Ya ben birşeyi merak ettim. Ayın veya yılın rating tahmincisi olsak ne olur olmasak ne olur? Rütbesi mi olacak o kişinin? Ya da ayrıcalığı ne olacak? Orasını biraz açar mısın?

Sadece olacak yani. Bu kimseye hiçbir şey kazandırmayacak(rütbe anlamında) Amaç forumda üyelerle bir etkinlik yapıp eğlenmek.

Birisi sana senin tahminlerin tutmuyor dediğinde,

"Tabii, tabii o yüzden ayın tahmin birincisiyim" diyebilirsin mesela. :D Güzel cevap olur.

Ben örnek verdim onu.

"Herkes sussun, tahmin birincisi konuşsun" da diyebiliriz mesela. :D
Bak bu olabilir. Bunu beğendim, evet. :D

Ya da o ayın birincisi diğer ay boyunca ilk yorum yapan kişi olsun. O yapmadan kimse yapmasın. Öyle bir ayrıcalığı olsun bence. 1.'nin bir ayrıcalığı olmalı ! :F

Bak bu olabilir. Bunu beğendim, evet. :D

Ya da o ayın birincisi diğer ay boyunca ilk yorum yapan kişi olsun. O yapmadan kimse yapmasın. Öyle bir ayrıcalığı olsun bence. 1.'nin bir ayrıcalığı olmalı ! :F
Bizde birinci olan kıskanılıyor, ayrıcalığı bu. :F

Arkadaşlar şu kuralı da ekledim dikkate almanızı öneririm ;

😎Tahminlerinizi TNS sonuçları açıklanana kadar değiştirme hakkınız var. Ancak TNS sonuçları açıklandıktan sonra bir değişiklik yaparsanız. O günkü puanınız -20 puan olarak kayıtlara alınacaktır.

Bence son kuralolmamış. SBT`ye bakarak anlamak mümkün az çok. Bence Akşam saat 20.00`ye kadar zaman koy sonra onuyu kilitle. Böylece kimse mesaj da yazamaz, mesaj da değiştiremez.