Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

agalar bu programlardan birini indirip dosyaları sildirttim enfesto oldu acayip hızlı diğerini de indirim uçar kesin :D

quote_icon.png
nestroyers Nickli Üyeden Alıntı
takas agamı bu filmin senayosunda çok değiştirdiler adam ister istemez %180 derece değişti :biggrin:

anlamadınz mı gercekten yav anlarsnz sanıyordum :D

burda oyuncu takas film ( site ) senaryoyu yazanlar adminler,modlar vs... :D o senaryoya uyması gerekende takas :

ceza olayı felan cıktı ya adam rahat yazamıyor yazılarında ondan böyle yazd ım :D

- - - Ekleme - - -

Açıkla :ok:

İmza atmadı. İsyan etti. 1 aylık ban aldı :F

o zaman onaylanmadı :D savas devam ediyor :d

quote_icon.png
takas agamı bu filmin senayosunda çok değiştirdiler adam ister istemez %180 derece değişti :biggrin:

burda oyuncu takas film ( site ) senaryoyu yazanlar adminler,modlar vs... :D o senaryoya uyması gerekende takas :

ceza olayı felan cıktı ya adam rahat yazamıyor yazılarında ondan böyle yazd ım :D

- - - Ekleme - - -

Şçyle düşün Dünya (OzaN) barışa zorluyo. Türkiye(Vadici'ler) barışı kabul ediyo Avrupalılar (Anticiler) Savaş istiyo. :D

- - - Ekleme - - -

quote_icon.png

- - - Ekleme - - -

Şçyle düşün Dünya (OzaN) barışa zorluyo. Türkiye(Vadici'ler) barışı kabul ediyo Avrupalılar (Anticiler) Savaş istiyo. :D

forum gece olunca yavaslıyo ya

- - - Ekleme - - -

forum gece olunca yavaslıyo ya

aga ben rahatım sorun yok :d

- - - Ekleme - - -

forum yavaşladı ben çıkarım birazdan

Vay be. 21.Aralık.2012 18:26. Takas bi konu açtı. Sadece 3 tane madde vardı. Ne linkler vardı ne bi şeyler. 1 ayda neler olmuş be :U

aynen aga böyle bi konu açmak hep hayalimdi en sonunda açtım ve süper bişey oldu şu link işini de iyi akıl etmişim çok güzel oldu :D

- - - Ekleme - - -

nestro sesin çıkmıyo aga :d

2 ye kadar takılır yatarım aga
afiyet olsun götürrrr :d

aga uyku düzenim bozuldu 2 de 3 de yata yata eskiden 12 de falan yatardım şimdi çok geç yatıyom :D