Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence artık Necati Şaşmazıda diziden çıkarıcaklar eğer çıkma ihtimali olmasaydı polatın başka bi yerini yakarlardı ama yüz yanığı iyileşse bile izleri kalır bence necati gidici..:(

Bir Perşembe'yi daha rekorla geçirdik. Hayırlı Uğurlu Olsun.

bence en vasatı senaristler akıllarını başalrına alıp ıyı senaryo çıkarmaları lazım insanları maskeyle 5 bölüm ekrana kıtledıler
bakalım nasıl devam edecek.yüz yanma olayı olmasaydı ıyıydı.oradan nasıl çıkacak polat inşaallah saçmalamazlar.

- - - Ekleme - - -

bu bölüm benı çok kızdırdılar resmen aldatılmış gibi hissediyorum

necati şaşmaz nereye ayrılıyo arkadaşlar ya iyice abarttınız bu kadar senaryoya gerek yok bence
necati şaşmaz devam ediyor

aynen necati şaşmaz ayrılmaz yüzünün yanması bütün bu yorumları getırıyor

benim şüphem yok arkadaşlara hayret ediyorum

polat artık maskeli gezer dizide bence baya bölüm kimliğini kimse bulmaz

SBT'ye iyi sövdüm ha!!

O kadar yükselince anlıklarda rekor geliyo sandık doğal olarak.

Ama sonuç normal bölüme göre

bu hafatkı reytınglerde bır acayıplık var ama anlamadım gıttı.sankı oldu bıttıye getırdıler resmen

ben bu haftaki reytinglerden şüpheliyim bi iş var tns de

bölüm gayet iyiydi ama onur tan ın twittleri gaza getirdi bizi :D yoksa bu bölümde gayet güzeldi ama sezonun en iyi bölümü olmadı

ben bu haftaki reytinglerden şüpheliyim bi iş var tns de

bölüm gayet iyiydi ama onur tan ın twittleri gaza getirdi bizi :D yoksa bu bölümde gayet güzeldi ama sezonun en iyi bölümü olmadı

kara 5 kursunla nasıl 7 adamı vurdu ama :D:D vadide olcakları ben devamlı ızlememe ragmen anladım hemen karanın otüpe sıkıp orayı ucurcagını adamlar gırınce felan :D pusatın o kopruden nasıl kactıgını anlamadım cuvala elbıse koydu attı ama pesındekı adamları nasıl atlattı hıc sahnede kacırdıgı mı sanmıyom ??

kara 5 kursunla nasıl 7 adamı vurdu ama :D:D vadide olcakları ben devamlı ızlememe ragmen anladım hemen karanın otüpe sıkıp orayı ucurcagını adamlar gırınce felan :D pusatın o kopruden nasıl kactıgını anlamadım cuvala elbıse koydu attı ama pesındekı adamları nasıl atlattı hıc sahnede kacırdıgı mı sanmıyom ??

Onur Tan hiç iyi bi yönetmen değil :bağır: :bağır:

hemde hiç bu dizi nasıl ıyı bır yönetmen bulamaz anlamadım