İşler Güçlerden Yalan Dünya'ya Eleştiri Geldi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Star Tv'nin sevilen dizisi İşler Güçler'de Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde Yalan Dünya'ya ince bir gönderme yaptı.Dizideki toplantı sahnesinde söz alan bir yönetici ise şunları söyledi : Seyirci öncelikle kendi zekasına saygı duyan işler istiyor.Bitti ezbere yapılan televizyonculuk.Ünlü oyuncuları yığ,yanlış anlaşılmalarla ilgili çakma hikayeleri bul,yürüsün.Bence bu dünya Yalan oldu diyerek,Yalan Dünya dizisine ufaktan bir gönderme yapılmış oldu.

Content-300x225-634940012422278250.jpg

İşler Güçler komedide Yalan Dünyaya gönderme yapacak kapasitede değil.

Hatta şu an bence hiçbir komedi o göndermeyi yapacak kapasitede değil. Diziyi beğenmeyenler Yalan Dünyadan daha iyisini bulsunlar da izlesinler.

denize demiyorum ama bu haber alakasız ordaki eleştiri tüm dizilere yapılmış bir eleştiri yanlış anlama dramalarda da komedilerde de türk dizilerin vaz geçilmesi.

- - - Ekleme - - -

İşler Güçler komedide Yalan Dünyaya gönderme yapacak kapasitede değil.

Hatta şu an bence hiçbir komedi o göndermeyi yapacak kapasitede değil. Diziyi beğenmeyenler Yalan Dünyadan daha iyisini bulsunlar da izlesinler.

izliyoruz işte :))))) işler güçler ve bir zamanlar(ilk sezon) leyla ile mecnun

denize demiyorum ama bu haber alakasız ordaki eleştiri tüm dizilere yapılmış bir eleştiri yanlış anlama dramalarda da komedilerde de türk dizilerin vaz geçilmesi.

- - - Ekleme - - -

izliyoruz işte :))))) işler güçler ve bir zamanlar(ilk sezon) leyla ile mecnun
Herkesin zevki farklı.

Ama senaryo konusunda hiç kimse bence Gülse Birsel'e eleştiri yapacak kapasitede değil.

yalan dünyaya gülmeyi başaranları tebrik ederim ben başaramıyorum onu

Herkesin zevki farklı.

Ama senaryo konusunda hiç kimse bence Gülse Birsel'e eleştiri yapacak kapasitede değil.

ben daha geçen sezon ozanla takıştım bu yalan dünya konusunda dizide senaryo bitti ilk dakikalardan son sahnesi anlaşılan bir dizi zaten dizde espiri yok :)) oyuncuların kendi yetenekleriyle çıkardıkları karakyterler var onların komedisi o kadadana. ilk zamanlar avrupa yakası hatrına izlendi şimdi kimse yüzüne bakmıyor dizi gün gün dolaşıyor :))))

yalan dünyaya gülmeyi başaranları tebrik ederim ben başaramıyorum onu

Yalan Dünyayı gıdım gıdım izlemekle olmuyor. Geçen sene ben Ferihanın reklam aralarında izliyordum, bi şey anlamıyordum. Sonra netten izledim ilk bölümden çok sevdim. Komedi dizilerini sessiz ortamda baştan seyretmek gerekir.

Ayrıca Yalan Dünya her dakika kahkaha atmayı vaad etmiyor zaten. Ama izlerken gülümseme oluyor insanın suratında.

- - - Ekleme - - -

ben daha geçen sezon ozanla takıştım bu yalan dünya konusunda dizide senaryo bitti ilk dakikalardan son sahnesi anlaşılan bir dizi zaten dizde espiri yok :)) oyuncuların kendi yetenekleriyle çıkardıkları karakyterler var onların komedisi o kadadana. ilk zamanlar avrupa yakası hatrına izlendi şimdi kimse yüzüne bakmıyor dizi gün gün dolaşıyor :))))

Gün gün dolaşdığı yok.

Cuma aldığı reytingler göz önündeydi.

Gülse Birsel eski formunda değil kabul. Zaten kız hastanelere düştü senaryo yazmaltan. Tabii buradan belli olmuyor.

Süresi kısaldığına göre bence daha da iyiye gidecektir durumu dizinin.

aşırı abartılı konuşmalarla komik olunmaz halk da farkında belli ki reytinglerinin hali ortada

Yalan Dünya komik değil. :D İşler Güçler de değil. :D Yalan Dünya'da amaç güldürmek ama senaryoyu batırdılar işlevini yerine getiremiyor.

Ahh Avrupa Yakası ahh! Gülse'nin tek iyi projesi olarak kalacak herhalde...

- - - Ekleme - - -

Avrupa Yakası efsanedir. :)

işler güçler nasıl komik değil dizinin senaryosu zayıf olsada espirilerine diyecek hiç bir şey yok o dizi 23 de izlenmez uykulu uykulu dizinin ilk bir saatinde 10 espiri vardı. mesela kgs espirisi vardı salı günü iyiydi bayagı

Bana göre İşler Güçler komik değil.

Takasın bahsettiği aşırı abartılı karakterler asıl İşler Güçlerde.

Yalan Dünya bir Avrupa Yakası değil. Aslında Yalan Dünya abartısı en az olan dizilerden. Hangi karakterler abartılı? Bir az Nurhayat. Ama onun da konuşması öyle. Bir de Çağatay.

Yalan Dünya süre kısalmasıyla toparlanır belki biraz ama aslında en başta olması gereken oydu. Ben diziyi ilk başlarda severek izliyordum ama 4-5 hafta sonra 1.5-2 saat aşırı uzun gelmeye başladı. 2 saat boyunca seyirciyi güldüremezsiniz kolay kolay. Normalde komedi filmleri bile 2 saati bulmaz. 95-100 dakika olur genellikle. Dizilerinin de en fazla 40-50 dakika olması gerekir. Şimdi 70 dakika olacak ama yine çok. Bu kadar süre insanları güldürecek espri bulamazsınız. Sarılmanız gereken şey senaryo olur ama Yalan Dünya'da o da yok. Abartılıklarla uzatılmaya çalışılıyor...

Avrupa Yakası gibi 40 dakika olarak başlasa bu dizi de efsane olabilirdi.

Benzer şeyler İşler Güçler için de geçerli ama onlarda süre biraz daha az sanırım. Bir de çok sık ara verdiklerinden pek sorun yaşamıyorlar herhalde.

Mesela Leyla ile Mecnun'da süre pek sorun olmuyordu. Çünkü orada senaryo da var iyi kötü. Süreyi iyi kullanabiliyorlar ama sitcomlarda bu durum söz konusu olamıyor...

Ozan Avrupa Yakası kısa başladı ama gittikçe uzattılar.

Hatta dizinin "en çok izlenilen" son 3 sezonu 90 dakikaydı. 90 dakika olmasına rağmen dizi her bölümüyle güldürdü final yapana kadar. Yani süre bahane değil.

Yalan Dünya daha 1.sezonunda kötüleşti.

Sürenin kısa olması tabiki önemli ama hemen bahane olarak süreyi öne sürmek yanlış.

aşırı abartılı konuşmalarla komik olunmaz halk da farkında belli ki reytinglerinin hali ortada

Kimin reytingleri ortada? İşler güçler totalde bu hafta 25. oldu :D Yalan Dünya 8.cilikten aşağı düşmedi.Reytinglerde Yalan dünya İşlere bindiriyor resmen.Ayrıca kulağı kopup hala duyabilen kadın İşler Güçlerde yalan dünyada değil 😉 Ayrıca birçok konuda İşler Güçler yalan dünyadna çalıntı resmen.İkisindede pinti yapımcılar yönetmenler.Diziler çok saçma (dizide çektikleri diziler).Resmen araklama şeyler var.Ayrıca Yalan Dünyadaki karakterlerin taklitini yapmıştı Ahmet Kural.Demekki muhtaçlar.Yalan dünyada hiç işler güçlerle ilgili birşey duydunmu?

Reyting her şeyi belirlemez yahu.

Reytinglere baka baka kafayı reytingle bozmuşsunuz.

Reytingi düşük olan her dizi kötü mü. Her şey reytinglere yansımıyor ki.

Ayrıca bir Yalan Dünya'nın kadrosuna bakın bir de İşler Güçler'in kadrosuna. Yalan Dünya'nın reytin yüksek olmayacak da kimin olacak.

Artık programları reytingiyle kıyaslama kafasından bir vazgeçin yahu...

Ozan Avrupa Yakası kısa başladı ama gittikçe uzattılar.

Hatta dizinin "en çok izlenilen" son 3 sezonu 90 dakikaydı. 90 dakika olmasına rağmen dizi her bölümüyle güldürdü final yapana kadar. Yani süre bahane değil.

Yalan Dünya daha 1.sezonunda kötüleşti.

Sürenin kısa olması tabiki önemli ama hemen bahane olarak süreyi öne sürmek yanlış.

Sence son 3 sezonu değil de ilk 3 sezonu 90 dakika olsaydı 4. sezon gelir miydi? Bence gelmezdi. Çünkü o kalitede olmazdı. Son dönemlerde zaten reytingleri epey düşmüştü. Fakat o kadar iyi karakterler vardı ki yine de çok sevildi.

Bir de tabii Gülse Birsel'in olabilecek çoğu konuyu Avrupa Yakası'nda işlemesi ve Yalan Dünya için onlardan farklı bir şey üretmekte çok zorlanması da önemli etken.

Reyting her şeyi belirlemez yahu.

Reytinglere baka baka kafayı reytingle bozmuşsunuz.

Reytingi düşük olan her dizi kötü mü. Her şey reytinglere yansımıyor ki.

Ayrıca bir Yalan Dünya'nın kadrosuna bakın bir de İşler Güçler'in kadrosuna. Yalan Dünya'nın reytin yüksek olmayacak da kimin olacak.

Artık programları reytingiyle kıyaslama kafasından bir vazgeçin yahu...

Ah birde mesajları okumadan cevap verme kafasından vazgeçseniz :) Gördüğün gibi ilk arkadaş kıyaslamış Yalan Dünyanın reytingleri ortada demiş. Bende cevap verdim.Yoksa İşler Güçleri bende İZLİYORUM.Ama reytinglerde ve başarılarda kıyaslanamazlar.İşler güçler korkudan nerdeyse gece yarısında yayınlanıyor.

Kimin reytingleri ortada? İşler güçler totalde bu hafta 25. oldu :D Yalan Dünya 8.cilikten aşağı düşmedi.Reytinglerde Yalan dünya İşlere bindiriyor resmen.Ayrıca kulağı kopup hala duyabilen kadın İşler Güçlerde yalan dünyada değil 😉 Ayrıca birçok konuda İşler Güçler yalan dünyadna çalıntı resmen.İkisindede pinti yapımcılar yönetmenler.Diziler çok saçma (dizide çektikleri diziler).Resmen araklama şeyler var.Ayrıca Yalan Dünyadaki karakterlerin taklitini yapmıştı Ahmet Kural.Demekki muhtaçlar.Yalan dünyada hiç işler güçlerle ilgili birşey duydunmu?

1.si işler güçlerde her diziden taklitler yapılır sadi memati taklidi yapmış işler güçler vadiye mi muhtaç diyecez
her diziye yapılıyor aynısı
2.si yalan dünya p1 de ve pohpohlanmasına rağmen aldığı oran total 3-4
3.işler güçler mi yalan dünya mı sorusuna %99 işler güçler der

- - - Ekleme - - -

yalan dünyanın ne başarısı varmış merak ettim ortada diyon ne yapmış ne başarmış işler güçler hiç değilse güldürüyo ben toplasan 3-4 bölüm yarım yamalak izlemişdir ama güldürdü beni ben kolay kolay dizilerde gülemiyorum hele ki o yalan dünya neye gülecemonu bile bilmiyom orçun diye birini çıkarmışlar adam cıvıklıkta son nokta ağzını yamultuyo neymiş komikmiş tuhaf tuhaf konuşmalar halktan kopuk resmen yalan dünyayı koy stara p2 ye 1 reyting bile alamaz ki oyuncu kadrosu güçlü olmasına rağmen