Yalan Dünya'yı Yeni Süresiyle İzleyecekmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yalan Dünya'yı Yeni Süresiyle İzleyecekmisiniz?

• Evet, İzleyeceğim

Oy: 8 42.1%
  • Hayır, İzlemeyeceğim

Oy: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Evet, arkadaşlar forumumuzda bir çok arkadaşın Yalan Dünya izlemişliği var. Ancak araştırmalarıma göre her bölüm yorumlarında bütün üyelerimiz sürenin uzunluğundan şikayetçi.

Peki 21 Ocak Pazartesi 20.00`de yayınlanacak olan Yeni Bölüm artık kısa süreli. 70 Dakika.

Yeni Süresiyle Siz Yalan Dünya`yı izleyecekmisiniz?

1056625-yalandunya3.jpg

20 dakka en ideali sitcomlar için ama yapacak bir şey yok. 70 dakika iyi olmuş yine de, L&M'ye kadar iyi gider.

Belki izleyebilirim ama bence 30 dakika olmasi lazim veya 45 dakika

@Furkan Türkiyede o süreyle dizi yapılırsa tutmaz.

Senin dediğin gibi sürelerin kısalması için bütün diziler aynı anda 1 saate inmeli ki, haklı rekabet olsun.

Zaten izlemiyodum. Herkesin komedi yapamayacağını, yapılanların komedi olmadığını bir kez daha vurguluyorum.

Son düzenleme:
Bazilari abartiyo , yok olurum yok izlersem kanser olurum..birakin artik sunlari..

Cuma olsa izleyebilirdim süresinin kısalması iyi olmuş gerçekten eski havası yoktu bir aralar bakalım. :)

hiçbir kanala veya diziye önyargım yok,kanal d'de kuzey güneyi beğenerek izliyorum ama kuzey güney bir muhteşem yüzyıl değil

yalan dünyada bir avrupa yakası değil

süresi benim için sorun degıl sevdgm dızı sabaha kadar surse ızlerım bu sure kısaldı diye mi izlicem :d